• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Trapleuningen

Zoek jij een bijpassende trapleuning bij jouw traprenovatieproject? Ga voor extra veiligheid en kies uit stalen, RVS en Next Step trapleuningen. Selecteer het ontwerp dat past bij de wensen en maak de trap compleet.

Focus op veiligheid

Een trapleuning is niet alleen een mooie aanvulling van de trap. Het verhoogt ook de veiligheid van je trap. Combineer onze antislip treden met een stevige leuning voor de optimale veiligheid. Voor een nog veiliger geheel kun je ook kiezen voor onze trapverlichting. Hierdoor wordt elke stap duidelijker en zichtbaarder.

Een passende trapleuning

Laat je een trap door ons bekleden? Dan is het optioneel om een trapleuning toe te voegen binnen het project. Hierbij is er voor ieder wat wils. Denk aan trapleuningen van staal, RVS of in dezelfde stijl van de treden.

Next Step afbeelding - 1

↳ Stalen en RVS trapleuningen

Stalen trapleuningen

Ga voor een industriële uitstraling met onze stalen trapleuningen, verkrijgbaar in zwart staal. Deze leuningen passen uitstekend bij diverse stijlen, van modern tot landelijk. De trapleuningen zijn beschikbaar in diverse vormen zoals rond, plat of vierkant. Wij adviseren je graag over de beste match voor jouw project.

RVS trapleuningen

Voor een meer subtiele en tijdloze optie bieden we RVS trapleuningen. Deze passen bijna in elke zakelijke omgeving dankzij het strakke design. Ook zijn deze trapleuningen beschikbaar in zowel ronde als vierkante profielen, met een geborstelde afwerking of een poedercoating. Elke leuning wordt speciaal voor jou op maat gemaakt uit hoogwaardig staal.

Trapleuning met Next Step design

Maak een statement door de trapleuning af te stemmen op de kleur van je overzettreden. Deze optie biedt een chic resultaat, waardoor de trap een echte blikvanger wordt. Of je nu kiest voor een traprenovatie in zwart, wit, houtlook, of betonlook, we garanderen een unieke trapleuning dat je alleen bij Next Step vindt.

Next Step afbeelding - 1

↳ Next Step trapleuningen

Laat je adviseren

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de reeds uitgevoerde projecten. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken voor jouw zakelijke omgeving. Ze bieden praktische tips en laten je de verschillende opties zien. Neem contact op om een afspraak te maken en laat ons je helpen om je project naar een hoger niveau te tillen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je geïnspireerd geraakt en klaar om je volgende project te starten? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact met ons op! Ons team van deskundigen staat klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die voldoet aan alle wensen.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit