fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Is uw trap in Fryslân aan vernieuwing toe?Kies voor renovatie en uw oude trap is weer nieuw

Traprenovatie Friesland

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Of wilt u iets anders qua stijl? Dan biedt traprenovatie voor u in Friesland de snelle en voordelige oplossing. Bij NextStep steken we voor u graag de handen uit de mouwen om uw trap weer helemaal als nieuw te laten ogen. Maar ook de kwaliteit is weer als nieuw. Daarbij maakt het niet uit of de trap van beton is, of van hout, open of dicht.

We zijn gevestigd in Kampen, op ongeveer een uur met de auto vanuit Friesland. Kom gerust eens langs of maak hier online alvast kennis te maken met onze collectie.

Traprenovatie met HPL in Friesland

Traprenovatie FrieslandU gebruikt de trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus duurzaam moet het wel zijn, wilt u er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben.

Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL is laminaat dat bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste melaminelagen. Daardoor is dit type laminaat stootvaster dan Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken.

FSC gecertificeerd hout

Wij houden van de natuur. Daarom gebruiken wij bewust HPL met het FSC certificaat (Forest Stewardship Council). Dat houdt in dat het hout wat wij gebruiken uitsluitend uit bossen afkomstig is dat beheerd wordt volgens de eisen van FSC. Voor u betekent dit dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. Lees meer op FSC.nl

Waarom Next Step?

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Beginnen met traprenovatie in Friesland

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos hoe u uw trap kunt laten renoveren in Friesland. In onze collectie laten wij u alvast een greep van die mogelijkheden zien. U kunt zelf uw keuze maken, maar advies is wel zo prettig. En daarvoor mag u ons altijd bellen. Daar zijn we voor.

Heeft u uw keuze gemaakt? Dan gaat onze monteur voor u aan de slag. Maar eerst neemt hij nog even alle stappen met u door. Zo bent u van alles op de hoogte en weet u wat u kunt verwachten. Betalen kan achteraf of meteen met de PIN. Bekijk meer over onze werkwijze.

Meer informatie?Bel of mail ons

Laat u inspireren

Heeft u al een idee hoe u de trap wilt laten renoveren? Laat u inspireren en bekijk enkele voorbeelden van vernieuwde trappen. Of vraag hiernaast (of hieronder, als u mobiel deze pagina bekijkt) een gratis staal aan. Dan heeft u meteen een goede indruk van het materiaal en hoe het gaat passen in uw interieur.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd