• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Friesland

Heb je een versleten trap? Maak dan gebruik van de traprenovatie in Friesland door Next Step Traprenovatie. Binnen één dag heb je weer een nieuwe trap en dat zonder hak- en breekwerk! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Friesland

HPL-traprenovatie in Friesland

Traprenovatie Friesland

Je gebruikt jouw trap natuurlijk elke dag en meerdere keren per dag. Dus traprenovatie in Friesland moet wel duurzaam zijn, wil je er echt lang en veilig plezier van kunnen hebben. Bij Next Step gebruiken we High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL is laminaat dat bestaat uit meerdere afzonderlijke geperste lagen papier. Daardoor is dit type laminaat stootvaster dan Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. 

Bij traprenovatie in Friesland maken we gebruiken van FSC®-gertificeerd hout. Dit betekent dat het hout wat wij gebruiken uitsluitend uit bossen afkomstig is die beheerd worden volgens de eisen van FSC. Voor jou betekent dit dat je een milieuvriendelijk product in huis haalt dat nog jaren mee gaat. 

Verschillende opties

Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos hoe jij jouw trap kunt laten renoveren in Friesland. Dankzij de decorlaag bij onze overzettreden, kun je deze geheel in jouw gewenste kleur en stijl bestellen. Hierbij maakt het niet uit of je een houten, stalen of betonnen trap hebt. Laat je inspireren door een kijkje te nemen in onze ruime collectie aan trapbekleding. Wil je graag dat we met je meedenken? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een keuze gemaakt? Dan gaat onze monteur voor je aan de slag. Maar eerst neemt hij nog even alle stappen met je door. Zo ben je van alles op de hoogte en weet je wat je kunt verwachten met een traprenovatie in Friesland.

Kies voor andere traponderdelen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende traponderdelen. Naast overzettreden, plaatsen wij eveneens slijtvaste stootborden. Dit zijn de planken tussen de traptreden om je trap dicht te maken. Of ga voor geheel nieuwe trapleuningen. Hiervoor bieden wij veel opties: RVS, blauwstaal, gepoedercoat in kleur naar keuze of in de stijl van jouw traptreden. Alles is mogelijk bij Next Step Traprenovatie.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Friesland

Met traprenovatie in Friesland door Next Step Traprenovatie profiteer je van verschillende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Antislip trap, uitglijden is verleden tijd

Uitglijden op de trap is een veelvoorkomend probleem. Met Next Step is dat verleden tijd. Onze overzettreden zijn namelijk voorzien van een speciale antislip toplaag. Zo voelen de treden altijd stroef aan. Deze speciale antislip toplaag is zelfs in verschillende moderne of klassieke designs beschikbaar. Doordat je geen rubberen profiel in je trede hoeft te zetten voor de veiligheid, behoud je ook nog eens de mooie uitstraling van jouw Next Step trap.

Wij geven niet voor niets 20 jaar garantie. Daarmee ben je 20 jaar verzekerd van een veilige trap, waarmee de kans op uitglijden verkleind is.

Meer informatie?Bel of mail ons
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit