Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Purmerend

Is jouw trap nodig toe aan een opknapbeurt? Of wil je de trap een nieuwe, frisse look geven? Dan is een traprenovatie in Purmerend door Next Step Traprenovatie wellicht iets voor jou! Binnen één dag heb je weer een trap van topkwaliteit met een van onze unieke designs. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Traprenovatie Purmerend

Kies voor traprenovatie in Purmerend

Zoek je een snelle en voordelige traprenovatie in Purmerend? Kies dan voor Next Step Traprenovatie. Er wordt hierbij gebruikgemaakt van zogenoemde overzettreden. Dankzij deze manier van renoveren heb je in één dag een nieuwe trap. En dat zonder hak- en breekwerk. De overzettreden kunnen op verschillende soorten trappen gemonteerd worden, zoals houten, stalen of betonnen trappen. 

Naast het vervangen van traptreden, kun je ook bij ons terecht voor andere renovaties. Wat dacht je van het dichtmaken van een open trap? Op die manier zal je minder geluidsoverlast ervaren en blijft warmte beter behouden in je huis. Of laat sfeervolle led-verlichting installeren in jouw traptreden. Met een afstandsbediening kun je de intensiteit van het licht op ieder moment aanpassen.

HPL-traprenovatie in Purmerend

Wanneer wij jouw trap renoveren, doen we dit door middel van overzettreden. Deze plaatsen we over jouw huidige treden heen. Wat de treden van Next Step zo uniek maakt ten opzichte van de concurrenten, is onze unieke HPL-toplaag. Deze toplaag zorgt voor de meest sterke en slijtvaste kwaliteit treden die er nu worden gemaakt. Verder zit er een antislipstructuur verwerkt in de toplaag. Dankzij deze speciale houtnerf-achtige structuur zijn antislipstrips niet langer nodig. Je hoeft niet bang te zijn om uit te glijden en je kunt gerust met sokken de trap op. 

Om je kwaliteit te garanderen geven we na traprenovatie in Purmerend standaard 20 jaar garantie op de trappen, maar je kunt waarschijnlijk nog langer genieten van jouw nieuwe trap. 

In de stijl die past bij jouw woning

Met onze ruime collectie kun je alle kanten op. Zo zit er voor iedereen wat tussen. Van natuurlijke tinten tot robuuste betonstructuren. Twijfel je welk design het beste in jouw woning past, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Emmeloord. Hier word je deskundig begeleid en geïnformeerd. Daarnaast laat je je hier inspireren door de vele voorbeelden. 

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Purmerend

Met traprenovatie in Purmerend door Next Step Traprenovatie profiteer je van verschillende voordelen:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsarm en antislip
  • Super snelle levering

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap.

Jouw trap in Purmerend renoveren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Binnen twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit