fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Een traprenovatie in PurmerendBinnen één dag een nieuwe trapVraag vrijblijvend een offerte aan

Voor een traprenovatie kom wij ook in Purmerend.

Is uw trap nodig toe aan een opknapbeurt? Of wilt u de trap een nieuwe, frisse look geven? Dan is een traprenovatie van Next Step wellicht iets voor u! Binnen één dag heeft u weer een trap van topkwaliteit met een van onze unieke designs.

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze traprenovaties voeren wij uit in heel Nederland. Dus ook in Purmerend komen wij graag langs om uw trap in een nieuw jasje te steken!

Overzettreden met een HPL-toplaag 

Wanneer wij uw trap renoveren, doen we dit door middel van overzettreden. Deze plaatsen we over uw huidige treden heen. Wat de treden van Next Step zo uniek maakt ten opzichte van de concurrenten, is onze unieke HPL-toplaag. Deze toplaag zorgt voor de meest sterke en slijtvaste kwaliteit treden die er nu worden gemaakt. Om u deze kwaliteit te garanderen geven we standaard 20 jaar garantie op de trappen, maar u kunt waarschijnlijk nog langer genieten van uw nieuwe.

Passend in uw woning in Purmerend

Heeft u de collectie designs al gezien? Met deze basiscollectie zit er voor iedereen wat tussen. Van natuurlijke tinten tot robuuste betonstructuren. Twijfelt u welk design het beste in uw woning past, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen. Hier wordt u deskundig begeleid en geïnformeerd.

Extra veilig door de antislipstructuur

In de HPL-toplaag zit een antislipstructuur (R10) verwerkt. Deze structuur ziet u niet, maar doet wel zijn werk. De trap wordt namelijk een stuk veiliger! U hoeft niet bang te zijn om uit te glijden en u kunt gerust met sokken de trap op. Daarnaast zijn antislipstrips overbodig, waardoor deze niet ten koste gaan van het prachtige design.

Hoe wij te werk gaan

Nadat u een geheel vrijblijvende offerte aangevraagd heeft, maken we een prijs op maat. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan we direct aan de slag. Binnen twee weken kunnen we een afspraak met u maken voor de renovatie. Onze monteurs komen naar Purmerend en kunnen dan meestal binnen één dag uw trap renoveren. Om er zeker van te zijn dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat, gaan onze monteurs samen met u het eindresultaat nog eens bij langs. U kunt dezelfde dag nog genieten van uw nieuwe trap!

Alle voordelen op een rij:

  • Binnen een dag uw trap gerenoveerd
  • Veiliger door antislipstructuur (R10)
  • Standaard 20 jaar garantie
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • Ruim aanbod designs
Uw trap in Purmerend renoveren? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd