fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie UtrechtTraprenovatie binnen 1 dag geregeld door Next StepJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie in Utrecht met HPL

Het is vaak het eerste dat u ziet zodra u de voordeur binnenstapt: de trap. En niet alleen uzelf, ook uw bezoek zal de trap als eerste aanblik hebben. Dan wilt u natuurlijk wel dat die er perfect uit ziet. Kan uw trap in Utrecht wel een renovatie gebruiken? Dan helpen onze vakmensen u natuurlijk graag.

Bij Next Step maken we in 1 dag uw trap weer compleet als nieuw (of zelfs nog beter). De nieuwe look past vervolgens naadloos in uw interieur en oogt precies zoals u dat voor ogen had. We zijn gevestigd in Kampen, maar onze mensen vindt u overal. Met aardige regelmaat ook in Utrecht.

De mogelijkheden van traprenovatie bij u in Utrecht

Traprenovatie in Utrecht sfeerbeeldHet maakt niet uit of uw bestaande trap van beton is, laminaat of pvc, open of dicht, we renoveren alle soorten trappen in elke stijl die u wenst. Dus ook als u de charme en karakter van uw trap wilt behouden. Maar we kunnen ook een open trap dichtmaken, de trapleuning perfect laten matchen met de overzettreden en zelfs het plaatsen van led-verlichting is mogelijk. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen, waardoor uw trap weer als nieuw is.

Bekijk meer interessante elementen welke we ook voor uw trap kunnen toepassen. Of bekijk enkele voorbeelden van voor en na trappen voor en na de opknapbeurt.

Slijtvast, stootvast en beresterk HPL

Eén van de vereisten voor uw nieuwe trap is uiteraard duurzaamheid. Het is een gebruiksvoorwerp en u wilt volgend jaar niet wéér tegen een versleten trap aan kijken. Bij Next Step gebruiken we daarom het sterke High Pressured Laminate, kortweg HPL. HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster en slijtvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De slijtlaag van CPL is dunner en dat merkt u o.a. in de garantietermijn. Bij CPL krijgt u vaak 10 jaar garantie, bij Next Step geven we 20 jaar garantie op slijtvastheid en onze antisliplaag.

Overzettreden zijn antislip

Naast die keiharde beresterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale antislipcoating, die uw nieuwe overzettreden standaard hebben bij onze traprenovatie. Dus ook zonder antislipstrips kunt u gewoon op sokken de trap af lopen zonder uit te glijden.

Ook uw vloer met HPL laminaat

We luisteren graag naar onze klanten en één van de veel gehoorde punten was dat men moeite had om de vloer te laten matchen met de mooie nieuwe trap. Dus hebben we van onze HPL oplossing ook laminaatplanken gemaakt geschikt voor de vloer. Wilt u daar ook meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

Achteraf betalen

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat u er hinder van heeft. Want zagen doen we buiten. En binnen doen we niet aan hak- en/of breekwerk. Maar voor onze monteur aan de slag gaat, neemt hij elke stap met u door. U weet zo zeker dat alles goed komt en wat u kunt verwachten. Betalen kan altijd achteraf of meteen met de PIN. Bekijk meer over onze werkwijze.

Daarom Next Step

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij de unieke antislip coating, en onderhoudsarm
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Advies?

Bel of mail ons ook te allen tijde als u advies wilt inwinnen. Daar zijn we voor.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd