fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Nieuwe look voor uw trap in Utrecht?Traprenovatie binnen 1 dag geregeldJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie binnen 1 dag klaar voor u in Utrecht

Het is vaak het eerste dat u ziet zodra u de voordeur binnenstapt: de trap. En niet alleen uzelf, ook uw bezoek zal de trap als eerste aanblik hebben. Dan wilt u natuurlijk wel dat die er perfect uit ziet. Kan uw trap in Utrecht wel een renovatie gebruiken? Dan helpen onze vakmensen u natuurlijk graag.

Bij Next Step maken we in 1 dag uw trap weer compleet als nieuw (of zelfs nog beter). De nieuwe look past vervolgens naadloos in uw interieur en oogt precies zoals u dat voor ogen had. We zijn gevestigd in Kampen, maar onze mensen vindt u overal. Met enige regelmaat ook in Utrecht.

De mogelijkheden van traprenovatie bij u in Utrecht

Traprenovatie in Utrecht sfeerbeeldHet maakt niet uit of uw trap van beton is, open of dicht, we renoveren alle soorten trappen in elke stijl die u wenst. Dus ook als u de charme en karakter van uw trap wilt behouden. Maar we kunnen ook een open trap dichtmaken, de trapleuning perfect laten matchen met de overzettreden en zelfs het plaatsen van led-verlichting is mogelijk. En dan is er nog genoeg te combineren met verschillende soorten kleuren en materialen.

Bekijk meer interessante elementen welke we ook voor uw trap kunnen toepassen. Of bekijk enkele voorbeelden van voor en na trappen voor en na de opknapbeurt.

Slijtvast, stootvast en beresterk HPL

Een van de vereisten voor uw nieuwe trap is uiteraard duurzaamheid. Het is een gebruiksvoorwerp en u wilt volgend jaar niet wéér tegen een versleten trap aan kijken. Bij Next Step gebruiken we daarom het sterke High Pressured Laminate, kortweg HPL.

HPL is laminaat met meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat maakt het stootvaster en slijtvaster dan bijvoorbeeld Continious Pressed Laminate, CPL, wat veel van onze concurrenten gebruiken. De slijtlaag van CPL is dunner.

Overzettreden zijn antislip

Naast die keiharde beresterke toplaag, die vrijwel alles kan hebben, is diezelfde toplaag ook nog eens antislip. Dat komt door een speciale antislipcoating, welke uw nieuwe overzettreden standaard hebben na renovatie. Loop dus gerust op sokken de trap op of af, het risico op uitglijden kan met onze Next Step producten voorgoed de geschiedenisboeken in.

Tip: vraag gratis kleurstaal aan

We kunnen u natuurlijk vertellen hoe mooi en goed ons Next Step materiaal is. Maar wie kan dat beter beoordelen dan uzelf? Ga naar onze collectie, bekijk de diverse kleuren en vraag een gratis kleurstaal (of een meervoud) aan.

Gratis kleurstaal

Achteraf betalen

Vaak kunnen we de renovatie in één dag klaar hebben. Zonder dat u er hinder van heeft. Want zagen doen we buiten. En binnen doen we niet aan hak- en/of breekwerk. Maar voor onze monteur aan de slag gaat, neemt hij elke stap met u door. U weet zo zeker dat alles goed komt en wat u kunt verwachten. Betalen kan altijd achteraf of meteen met de PIN. Bekijk meer over onze werkwijze.

Daarom Next Step

  • Binnen 1 dag heeft u een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk. Het op maat zagen van treden doen we ook buiten.
  • Duurzaam laminaat HPL. U gebruikt de trap immers elke dag, dus duurzaam is logisch
  • Antislip dankzij de unieke antislip coating, en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie. U bent van elke stap vanaf het begin op de hoogte.

Advies

Een gratis kleurstaal zegt meer dan alle woorden die wij kunnen vinden om ons kleurenpalet en materialen te beschrijven. Vraag er dus gerust een of meerdere aan. Dat kan rechts hiernaast of – als u deze pagina mobiel bekijkt – onderaan.

Bel of mail ons ook te allen tijde als u advies wilt inwinnen. Daar zijn we voor.

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Hollandse kwaliteit
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd