• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Utrecht

Heb je een versleten trap? Maak dan gebruik van de traprenovatie in Utrecht door Next Step Traprenovatie. Dan heb je in één dag weer een nieuwe trap en dat zonder hak- en breekwerk! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Utrecht

HPL-traprenovatie in Utrecht

Een trap is een belangrijk onderdeel van je woning. Dus je wilt graag dat deze er perfect uitziet. Daarnaast moet een trap uiteraard veilig zijn. Laat je versleten trap renoveren door Next Step Traprenovatie en geniet nog vele jaren van een mooie trap. Het is een voordelige en snelle oplossing omdat er gebruik wordt gemaakt van overzettreden. Deze wordt super snel geleverd. Traprenovatie in Utrecht is al afgerond in één dag. Daarna heb je 20 jaar antislip garantie. 

HPL, oftewel High Pressured Laminate, bestaat uit verschillende lagen: de basis, de decorlaag en de toplaag. Dankzij de bijzondere, waterdichte toplaag zijn alle treden kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken en stoten. De speciale decorlaag zorgt ervoor dat je jouw overzettreden in je gewenste stijl kunt krijgen. 

Eindeloze mogelijkheden

Met traprenovatie in Utrecht kun je alle kanten op. Dankzij onze exclusieve collectie zit er voor iedereen wel een look bij die aansluit op je interieur. Zo heb je de keuze uit verschillende houtstructuren, betonlook of moderne witte overzettreden. Laat je inspireren door een kijkje te nemen in onze ruime collectie aan trapbekleding. Wil je graag dat we met je meedenken? Neem dan gerust contact met ons op.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Andere traponderdelen

Naast het plaatsen van overzettreden, kun je ook bij ons terecht voor andere trapelementen. Wat dacht je van het plaatsen van slijtvaste stootborden? Dit zijn de planken tussen de traptreden om je trap dicht te maken

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Utrecht

Traprenovatie in Utrecht door Next Step Traprenovatie brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap. 

Traprenovatie in jouw bedrijfspand

De trap of het trappenhuis vormen vaak een van de drukst bezochte plekken in gebouwen en dragen op die manier bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Hier wil je niet alleen een duurzame en veilige trap, maar ook een trap die een verfijnde uitstraling heeft en naadloos past bij de rest van jouw pand.

Bij Next Step renoveren we niet alleen trappen in woonhuizen, maar ook in bedrijfspanden. We kunnen de huidige trap bekleden met onze HPL overzettreden, maar ook de oude treden helemaal vervangen door nieuwe massieve treden. In alle gevallen ervaar je de voordelen van ons unieke materiaal. Kijk op next-step.nl voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit