• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Narvick Dock - Renovatie trappenhuis Utrecht

De simpele en ietwat gedateerde trappen in dit grote Utrechtse trappenhuis konden wel een opknapbeurt gebruiken. Die hebben wij hem gegeven! Met behulp van traprenovatie plaatsten wij overzettreden en stootborden in de mooie trendy kleur Narvick Dock. Helemaal passend bij het moderne interieur van de woning.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Projectinformatie

De standaard vurenhouten trap die in dit huis zat, paste totaal niet bij de rest van de woning. Die was namelijk behoorlijk modern ingericht. Daarom hebben wij er samen met de bewoners voor gekozen om deze trap om te toveren in een modern exemplaar. De kleur Narvick Dock heeft een betonnen uitstraling en past daarom perfect. Als extra toevoeging hebben we speciaal licht onder de treden geplaatst.

Bekijk onze hele collectie

Naast het Narvic Dock design hebben wij nog veel meer designs om uit te kiezen. Misschien past een ander soort design beter binnen jouw huidige woonstijl. Bekijk ze eens op onze collectie pagina.

Ik wil ook een nieuwe trap binnen 1 dag!Contact opnemen
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Kleurkeuze

Een betonlook is helemaal hip tegenwoordig. Geen wonder dat er vaak wordt gekozen voor Narvick Dock in moderne interieurs. Deze kleur gaat heel goed samen met een modern wit interieur, maar wil je liever wat meer warmte? Dan is een combinatie met natuurlijk hout erg aan te raden. In dit geval hebben wij ervoor gekozen om de trap volledig te bekleden met een betonlook. Passend bij het moderne interieur van de woning.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit