• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Ons aanbod

Of je voor je zakelijke project nu een bedrijfstrap wilt laten renoveren of een reeks trappen in een wooncomplex wilt laten vernieuwen, ons aanbod is samengesteld om aan al jouw wensen te voldoen. Kies voor een HPL-traprenovatie met Next Step overzettreden of ga voor houten traptreden: het is allemaal mogelijk.

HPL-traprenovatie

Next Step’s HPL-traprenovatie is de ideale keuze voor bedrijfsruimtes waar duurzaamheid en onderhoud belangrijk zijn. Met onze topkwaliteit, maatwerkoplossingen en volledige ontzorging, zijn we de perfecte partner voor elk zakelijk project.

Wat betekent HPL?

HPL, de afkorting voor High Pressure Laminate, is een materiaal dat gemaakt is om in elke omgeving te presteren. HPL is een samengesteld materiaal dat zowel hardheid als flexibiliteit biedt, ideaal voor trappen met veel gebruikers. Het is vlek- en waterbestendig, makkelijk schoon te maken en beschikbaar in veel verschillende designs om aan elk interieur te voldoen.

Next Step overzettreden

De veelzijdigheid van onze HPL overzettreden zie je terug in het grote aanbod van beschikbare designs. Van de klassieke uitstraling van houtlook tot de industriële ontwerpen van betonlook. Of kies voor de moderne witte en zwarte designs. Onze overzettreden zijn ontworpen om een ruimte volledig te vernieuwen.
Next Step overzettreden

Massieve Next Step treden

Voor klanten die op zoek zijn naar een robuuste uitstraling, bieden onze massieve Next Step treden een goede uitkomst. De uitzonderlijke kwaliteit van onze massieve treden geeft een trap een opmerkelijke aanwezigheid in iedere zakelijke of woonomgeving.
Massieve Next Step treden

Stootborden, trapleuningen en verlichting

Om het plaatje compleet te maken, bieden we eveneens HPL-stootborden. Kies hetzelfde design als de overzettreden of ga voor een afwijkende kleur. Onze trapleuningen zijn beschikbaar in bijpassend HPL, staal en RVS. Optionele verlichting kan worden toegevoegd om veiligheid en sfeer te verhogen, beschikbaar in zowel warme als koele tinten voor elk interieur.
Stootborden, trapleuningen en verlichting

Traprenovatie met hout

Als alternatief voor HPL bieden we de klassieke texturen en warme tinten van echt hout. Dit materiaal verandert met zijn unieke karakter iedere ruimte. Ben je voor jouw zakelijke project op zoek naar warme en natuurlijke materialen? Kies dan voor een traprenovatie met hout.

Houten overzettreden

Onze houten overzettreden zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten, waaronder eiken, beuken en essen. Elk houtsoort heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Eiken biedt een robuuste uitstraling, essen een opvallende lichte nerf en beuken een fijne, gelijkmatige textuur. Hout draagt bij aan een uitnodigende zakelijke sfeer.
Houten overzettreden

Massief houten treden

Voor diegenen die de voorkeur geven aan de uitstraling en het gevoel van echt hout, zijn onze massieve treden een perfecte keuze. Ze zorgen voor een authentiek gevoel dat alleen natuurlijk hout kan bieden.
Massief houten treden

Vraag een zakelijke offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een traprenovatie voor jouw zakelijke project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ons team van professionals staat klaar om te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor je project.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit