• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Next Step massieve treden

Naast de Next Step overzettreden kan de klant ook kiezen voor massieve Next Step treden. Deze vervangen de gehele bestaande trede. De massieve Next Step treden zijn een slimme keuze voor elke zakelijke ruimte en bieden duurzaamheid en onderhoudsgemak voor vele jaren.

Duurzaamheid en ontwerp

Bij massieve Next Step treden profiteer je van alle HPL voordelen, net als bij onze overzettreden. Zo zijn ze slijtvast, kleurvast en antislip. Hierdoor zijn de Next Step treden een populaire keuze bij traprenovaties.

Innovatief HPL-materiaal

Het HPL-materiaal van onze Next Step treden is supersterk, duurzaam en staat bekend om zijn lange levensduur. Dit is ideaal voor ruimtes die veel te verduren hebben. Denk aan een fabriekstrap, een drukke winkel of een schoolgebouw – onze treden kunnen tegen een stootje. En niet te vergeten, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijk traprenovatie – RAB Alkmaar

Op maat gemaakt voor iedere ruimte

Elke zakelijke ruimte heeft zijn eigen stijl en daar passen wij onze massieve treden graag op aan. Er is keuze uit tal van Next Step designs. Met precisie op maat gemaakt, sluiten onze treden perfect aan bij de bestaande trap. Dit maakt het eindresultaat altijd strak en professioneel. Of je nu een rechte trap of draaitrap hebt, wij ontzorgen je tijdens je traprenovatie project.

Functionele massieve Next Step treden

Onze massieve Next Step treden zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens enorm functioneel. Dit zorgt ervoor dat ze in veel zakelijke omgevingen ingezet kunnen worden.

Veilige antislip treden

Veiligheid is geen bijzaak, het is een prioriteit voor Next Step Traprenovatie. Onze massieve treden hebben een vrijwel onzichtbaar antislip-oppervlak dat de kans op uitglijden aanzienlijk vermindert. Dit betekent dat je zorgeloos naar boven en beneden kunt, zelfs als je handen vol zijn met papieren of een laptop.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijk traprenovatie – HGC Rijswijk

Kies een passend design

Ieder project heeft andere wensen en eisen. Next Step Traprenovatie is overal op voorbereid en heeft een brede collectie aan ontwerpen. Ga je voor klassiek eiken, chic zwart of een gewaagde betonlook? Neem een kijkje in onze collectie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zet vandaag nog de stap naar een vernieuwde en veilige zakelijke omgeving met onze massieve Next Step treden. Neem contact met ons op of vraag een offerte op maat aan en ontdek hoe onze oplossingen jouw zakelijke ruimte verbeteren.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit