• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Next Step overzettreden

Bij een traprenovatie van Next Step heb je de keuze uit Next Step HPL-overzettreden en houten overzettreden. Hierdoor is er voor ieder project een passende oplossing.

Upgrade een trap met Next Step

Next Step biedt HPL-overzettreden die perfect zijn voor alle trapprojecten. Kies voor onze overzettreden en transformeer bijvoorbeeld een bedrijfsinterieur eenvoudig dankzij onze snelle werkwijze. Onze hoogwaardige producten, gecombineerd met de expertise van onze vakmensen, zorgen voor een resultaat dat tot wel 20 jaar standhoudt. Kies uit ons assortiment van HPL-overzettreden voor een design die past bij de wensen van jouw of de klant.

Maatwerkoplossingen

Bij Next Step begrijpen we dat elke ruimte zijn eigen karakter en eisen heeft. Of je nu de voorkeur geeft aan de warme uitstraling van een houtlook of een strakke, industriële betonlook, onze overzettreden zijn ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. De overzettreden zijn geschikt voor zowel open als dichte trappen.

Next Step afbeelding - 1

↳ Particulier traprenovatie project in Assen

HPL-overzettreden

Next Step Traprenovatie voert traprenovaties uit die een bedrijfsomgeving niet alleen mooier maar ook veiliger maken. Elke HPL-trede is voorzien van een harde toplaag die zowel waterbestendig als bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Daarnaast zijn onze HPL-overzettreden antislip en onderhoudsarm. Dit maakt onze overzettreden een ideale keuze voor commerciële en industriële toepassingen.

Onze HPL-treden zijn ook als massief verkrijgbaar. In dat geval vervangen wij de gehele traptrede. Deze sterke treden hebben een strakke afwerking, perfect voor trappen die veel gebruikt worden. Het voordeel is dat de klant profiteert van dezelfde voordelen als bij HPL-overzettreden.

Houten overzettreden

Geef je de voorkeur aan volledig houten overzettreden? Kies dan uit eikenhout, beukenhout of essenhout. We bieden verschillende kleuroliën (Rubio Monocoat Oil Plus 2C) en lak om de treden mee af te werken. Zo is er altijd een passende oplossing voor jouw project.

Next Step afbeelding - 1

↳ Particulier trap- en vloerrenovatie project in Beverwijk

Milieubewust en verantwoord

Wij zetten ons in voor duurzaamheid. Onze traptreden worden lokaal geproduceerd met hout dat een FSC®-label draagt. Het gebruik van slijtvast HPL zorgt voor een lange levensduur en ondersteunt onze focus op een betere toekomst.

Zelf een trap renoveren?

Voor de handige professionals is het ook mogelijk om losse overzettreden te bestellen. Dit kan via ons partnerbedrijf Trappenmaat, onderdeel van De Vries Trappen. Van betonlook tot eikenlook, alle Next Step designs zijn verkrijgbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Elk project is uniek en daarom bieden wij offertes aan, afgestemd op de specifieke behoeften van ieder project. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit