• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Traprenovatie voor trap woningbouw

Een trap is veel meer dan slechts een middel om van de ene verdieping naar de andere te komen. Next Step Traprenovatie biedt architecten, aannemers, projectontwikkelaars, verhuurders en andere betrokkenen in de woningbouw topkwaliteit voor traprenovatieprojecten in woningen.

Trap in woning laten renoveren

Bij Next Step kiezen we voor volledige ontzorging van begin tot eind. We begrijpen dat elke woning uniek is en dat de trap een essentieel onderdeel vormt van het hele ontwerp. Of het nu gaat om een complete renovatie van één of juist meerdere trappen, ons team zorgt voor een perfecte maatwerkoplossing. We renoveren trappen in bijvoorbeeld de volgende type woningen:

  • Appartement
  • Boerderij
  • Flatwoning
  • Herenhuis
  • Landhuis
  • Nieuwbouwwoning
  • Villa

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Een traprenovatie kan al snel worden gerealiseerd. Wij werken uitsluitend met duurzame materialen en geven 20 jaar garantie.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project van De Vries trappen | Twee Z-profiel trappen in Maarssen

Nieuwe trap in bestaande woning

In veel gevallen kan een volledige traprenovatie een praktisch en kostenbesparend alternatief bieden voor het monteren van een geheel nieuwe trap. Next Step specialiseert zich in het renoveren van bestaande trappen. Hierdoor krijgt de trap niet alleen een nieuwe uitstraling, maar is het ook verbeterd qua veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Met onze expertise en het brede aanbod aan materialen en designs, bieden we op maat gemaakte oplossingen die de kwaliteit van elke trap aanzienlijk verhogen. Hierbij is er geen compleet nieuwe installatie nodig. We bieden de mogelijkheid om te kiezen uit Next Step overzettreden, massieve Next Step treden, houten overzettreden en massief houten treden. Voor de houten treden zijn diverse afwerkingen mogelijk.

Wat betreft de Next Step (HPL) collectie zit er voor ieder interieur een passende optie bij: van houtlook tot betonlook. Wil jij een trap extra bijzonder laten maken? Overweeg dan een traprenovatie waarbij we gaan voor een z-trap of bloktrap.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project van De Vries Trappen – 40-tal vakantiewoningen in Exloo

Trap bekleden in nieuwbouw woning

Voor nieuwbouwprojecten biedt Next Step Traprenovatie stijlvolle en duurzame oplossingen om de trap direct bij oplevering te voorzien van een passend design. Wij werken samen met ontwikkelaars en aannemers om nieuwe woningen te voorzien van een trap die zowel mooi is als aan alle eisen voldoet.

Een mogelijkheid is om massieve treden aan een constructie toe te voegen, zelfs bij staal. Deze zijn verkrijgbaar in Next Step (HPL) en houten (eiken, beuken en essen) materiaal. HPL is ruwbouwbestendig en kan dus wel tegen een stootje.

Trap in jaren 30 woning

Een jaren 30 woning zit boordevol authentieke elementen, maar de trappen in deze huizen kunnen vaak een grondige renovatie gebruiken. Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren van alle soorten trappen, waaronder trappen in oudere woningen. Samen met de klant nemen we verschillende ontwerpen door. Zo kunnen we de oorspronkelijke stijl behouden of juist kiezen voor een moderne uitstraling.

Afbeelding - Hoogwaardige materialen

Hoogwaardige materialen

We werken met een ruim assortiment aan materialen om aan de wensen en behoeften van elk project te kunnen voldoen. Van HPL overzettreden en massieve treden, bekend om hun slijtvastheid en onderhoudsgemak, tot houten overzettreden en massief houten treden die warmte en authenticiteit toevoegen. HPL is verkrijgbaar in tal van designs.

Bekijk collectie

Voorbeelden van projecten

Laat je inspireren door onze eerder uitgevoerde traprenovatieprojecten. Van strakke, moderne trappen in nieuwbouwwoningen tot vernieuwde trappen in historische panden, onze projecten tonen de veelzijdigheid van ons werk.

Next Step afbeelding - 1

↳ Particulier project – Country Oak design in Leeuwarden

Vraag een offerte aan

Klaar om de trap in jouw project te laten renoveren? Neem contact op met Next Step Traprenovatie of  vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons team van experts staat klaar om samen met jou de perfecte oplossing te vinden die past bij de specifieke behoeften van jou of jouw klant.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit