• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Trap in bedrijfspand laten renoveren

De trap in een kantooromgeving speelt een cruciale rol in zowel de kwaliteit als in de uitstraling van het bedrijfspand. Next Step Traprenovatie is dé specialist op het gebied van traprenovaties in bedrijfspanden. Wij leveren al vanaf twee weken, bieden een vaste prijsgarantie en gaan altijd voor betrouwbare kwaliteit.

Stijlvolle traprenovatie voor bedrijfspanden

Next Step ontzorgt volledig bij traprenovatieprojecten binnen het kantoor. We begrijpen dat elke zakelijke omgeving zijn unieke eisen stelt aan een trap, zowel qua design als functionaliteit. Of het nu gaat om de renovatie van een trap of een reeks trappen in een groot bedrijfspand, ons team garandeert een perfecte montage en afwerking.

Laat je kantoortrap vernieuwen

Een volledige renovatie kan een bestaande kantoortrap niet alleen qua aanzicht vernieuwen, maar ook aanzienlijk verbeteren op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Dankzij onze jarenlange expertise en een uitgebreid assortiment aan materialen en ontwerpen, bieden wij maatwerkoplossingen. De focus hiervan ligt op het verbeteren van de functionaliteit en uitstraling van elke kantoortrap, zonder de noodzaak voor complete vervanging.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijke traprenovatie in Assen

Voor nieuwe en bestaande kantoren

Next Step Traprenovatie biedt passende en duurzame trapoplossingen, direct vanaf de oplevering van nieuwbouwkantoren. Wij werken hierbij samen met ontwikkelaars en bouwbedrijven om nieuwe kantoorpanden te voorzien van hoogwaardige trapbekleding. Onze HPL-overzettreden en stootborden zijn bijvoorbeeld niet alleen mooi, maar voldoen ook aan alle praktische eisen zoals antislip en hardheid.

Klassieke of moderne stijl

Of het nu gaat om een karakteristiek pand met authentieke details of een moderne bedrijfsruimte met een strakke inrichting, Next Step heeft uitgebreide ervaring in het renoveren van alle soorten trappen. In overleg kiezen we een ontwerp dat past bij het interieur van de zakelijke omgeving.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijke traprenovatie RAB Alkmaar

Profiteer van hoogwaardige materialen

Next Step werkt met een breed aanbod aan materialen om te voldoen aan de behoeften van elk zakelijk project. Onze HPL-overzettreden, ook wel Next Step overzettreden genoemd, staan bekend om hun duurzaamheid, kwaliteit en onderhoudsgemak. De massieve Next Step treden bieden een perfecte combinatie van robuustheid en uitstraling, ideaal voor elk kantoor.

Daarnaast kan er gekozen worden voor houten overzettreden en massief houten treden. Hiermee voeg je authenticiteit en warmte toe aan het interieur. Op basis van jouw wensen en de omgeving hebben wij altijd een oplossing!

Inspiratie uit eerdere projecten

Ontdek de mogelijkheden met onze eerdere projecten. Van eenvoudige bedrijfstrappen in moderne kantoren tot karakteristieke trappen in historische bedrijfspanden, de voorbeelden laten onze veelzijdigheid en kwaliteit zien.

Next Step afbeelding - 1

↳ Zakelijke traprenovatie Klijnstra Steigerbouw Groningen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ben je klaar om de trap in jouw bedrijfspand te vernieuwen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via Next Step Traprenovatie. Ons team van deskundigen staat klaar om samen met jou de ideale oplossing te vinden, afgestemd op de eisen van jouw zakelijke ruimte.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit