• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Stootborden

In elke zakelijke omgeving speelt de trap een cruciale rol, niet alleen om van verdieping A naar B te kunnen maar ook als deel van het interieurdesign. Stootborden zijn een belangrijk onderdeel van een trap en zorgen voor extra veiligheid, isolatie en geluidsdemping. Bekijk ons veelzijdige aanbod aan stootborden, perfect voor iedere traprenovatie.

Profiteer van topkwaliteit

Onze stootborden, gemaakt van duurzaam HPL-materiaal, zijn slijt- en krasvast. Hierdoor zijn ze ideaal voor intensief gebruikte zakelijke omgevingen. Dit betekent minder onderhoud en een langere levensduur. Het HPL-materiaal wordt ook voor onze overzettreden gebruikt. Kies uit een van onze vele designs voor jouw renovatieproject. Stem de stootborden af op de overzettreden of kies voor een afwijkend design.

Houtlook overzettreden

Combineer de warmte en natuurlijke uitstraling van hout met de praktische voordelen van HPL. Onze houtlook overzettreden en bijpassende houtlook stootborden creëren een perfect geheel, geschikt voor elk zakelijk interieur, van klassiek tot modern.

Witte en zwarte stootborden

Kies voor een strak en modern uiterlijk met onze witte of zwarte stootborden. Deze kleuren passen perfect bij zowel houtlook als betonlook overzettreden, waardoor je de vrijheid hebt om een unieke stijl te creëren die past bij jouw project.

Betonlook stootborden

Voeg een stoer en industrieel karakter toe aan jouw trap met onze betonlook stootborden. Ideaal voor projectontwikkelaars en ondernemers die een robuuste uitstraling willen hebben in hun projecten.

Next Step afbeelding - 1

↳ Inspiratie – Trap ‘Bari’ van De Vries Trappen

Open trap laten dichtmaken

Een dichte trap biedt vele voordelen, zoals extra veiligheid, geluidsdemping en minder warmteverlies. Next Step Traprenovatie maakt het eenvoudig om een open trap te veranderen in een dichte trap. Wij renoveren de volledige trap inclusief het plaatsen van stootborden die perfect passen bij de stijl van de ruimte.

Kies voor Next Step Traprenovatie

Wanneer je kiest voor Next Step, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Onze collectie biedt veel mogelijkheden om jouw zakelijke traprenovatieproject naar een hoger niveau te tillen. Laat je inspireren door onze voorbeelden en ontdek hoe onze stootborden en overzettreden samen een geheel vormen.

Vraag een offerte aan

Interesse in het laten uitvoeren van een traprenovatie? Next Step Traprenovatie staat klaar om je te helpen met een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit