fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie OverijsselBinnen één dag een nieuwe trapJa, ik wil een vrijblijvende offerte!

Uw trap in Overijssel toe aan een opknapbeurt?

Is uw trap nodig toe aan vervanging? Of wilt u simpelweg een keer wat anders met de trap? Dan is de traprenovatie van Next Step een handige oplossing! Zonder de gehele trap te vervangen, zorgen onze vakmensen ervoor dat uw trap binnen één dag een topkwaliteit heeft en mooi aansluit op uw interieurwensen.

Wij zijn gevestigd in Kampen, maar onze traprenovaties voeren wij uit door heel Nederland. Ook in Overijssel komen wij regelmatig langs om trappen in een nieuw jasje te steken. Misschien binnenkort ook bij u?

Voor alle soorten trappen een renovatie

Of het nou gaat om houten trappen, stalen trappen of betonnen trappen. Wij voeren onze traprenovaties uit op alle soorten en maten trappen, door het hele land. Dus ook in Overijssel! Een open trap laten renoveren? Of een open trap dichtmaken? Ook dat soort klussen pakken we graag aan. Uiteraard renoveren wij niet alleen in woningen. Wilt u een trap in een bedrijfspand renoveren? Ook dan bent u op het juiste adres bij Next Step.

Overzettreden van HPL

Wanneer wij uw trap in Overijssel renoveren, dan doen we dat door middel van overzettreden. Deze treden van hogedruklaminaat worden dan over de oude treden heen geplaatst. De toplaag van hogedruklaminaat (HPL) is keihard en zorgt ervoor dat de treden slijtvast en onderhoudsarm zijn. Er zit daarom standaard 20 jaar garantie op de treden, maar ze gaan waarschijnlijk langer mee. Naast dat de treden een topkwaliteit hebben, zijn ze door de antislipstructuur ook een stuk veiliger. Hiermee is uitglijden verleden tijd en kunt u gerust met sokken de trap op.

Laat uw trap in Overijssel weer stralen!

Een trap is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw interieur. Met de basiscollectie van twaalf designs is er voor ieder interieur een passend design. Gaat u liever voor natuurlijke houttinten of past een robuuste betonlook beter bij uw interieur? Met de variaties van collectie kunt u alle kanten op. Benieuwd naar de collectie? Bekijk alle designs op de website! Liever de designs met eigen ogen zien? Kom gerust langs in de showroom of vraag een gratis kleurenstaal aan!

Waarom kiezen voor de Next Step traprenovatie?

  • Binnen één dag geplaatst
  • Geen hak- of breekwerk
  • Slijtvast en onderhoudsarm
  • Antislipstructuur (R10)
  • Standaard twintig jaar garantie
  • Binnen twee weken geleverd in Overijssel

 

 

 

Geïnteresseerd in de traprenovatie van Next Step? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!Offerte aanvragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd