• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie: voor en na

Direct een prijs op maat aanvragen

Traprenovatie: voor en na

Een trap is een belangrijk onderdeel van ieder interieur. Het is niet alleen functioneel maar ook nog eens een blikvanger in je huis. Kan jouw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Kies dan voor een traprenovatie. Dankzij de overzettreden van Next Step hoeft jouw trap niet helemaal vervangen te worden. Na een traprenovatie geniet je nog jaren van een frisse en onderhoudsvrije trap. Bekijk de voorbeeldfoto’s van voor en na een traprenovatie.

Next Step designs

De hoogwaardige overzettreden van Next Step zijn beschikbaar in verschillende designs. Hierdoor is het passend in ieder interieur. Houd je van een robuust, stoer en industrieel ontwerp? Of ga je voor een warme en karakteristieke sfeer? Voor iedere wens zijn er een Next Step overzettreden en stootborden beschikbaar. Neem een kijkje in onze collectie.

Een ruimtelijke open trap

Next Step Traprenovatie renoveert iedere trapsoort, waaronder de populaire open trap. Een open trap is een trap waarbij er geen stootborden tussen de treden zitten. Een van de belangrijkste voordelen is dat een open trap ruimtelijkheid en licht in een ruimte brengt. Het schoonmaken van een open trap is daarnaast eenvoudiger omdat je van alle kanten de treden bereikt.

De speciale werkwijze begint met het plaatsen van latjes in de groeven. Daarna brengen we onze unieke lijm aan waardoor de overzettrede perfect vast komt te zitten. Tot de lijm gedroogd is houden spanbanden alles goed bij elkaar. Kortom, bij een open trap bestaat de trapbekleding uit drie delen en wordt de trede helemaal rondom bekleed.

Traprenovatie open trap: voor en na (Mystic Pine 4161)

Next Step afbeelding - 1

Klassieke dichte trap

Een dichte trap is een trap waarbij stootborden tussen de traptreden geplaatst zijn. Een dichte trap is veiliger dan een open trap. Er is minder risico om uit te glijden of te struikelen tussen de treden, vooral voor kinderen, ouderen en huisdieren. Daarnaast biedt een dichte trap meer privacy en kan het geluidsdempend werken doordat er minder geluid doordringt naar andere ruimtes in de woning. Onder de trap creëer je bijvoorbeeld een opberghok of toilet. Wil je je open trap laten dichtmaken? Dat kunnen wij voor je regelen.

Traprenovatie dichte trap: voor en na (Sunday Oak 4080)

Next Step afbeelding - 1

Stoere betonlook trap

Een traprenovatie met betonlook design is enorm populair. Het past namelijk perfect in een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving. Wil je je trap ook renoveren in een betonlook stijl? Dan is het design Narvic Dock bij uitstek geschikt.

Traprenovatie betonlook trap: voor en na (Black 0901)

Next Step afbeelding - 1

* Of kies voor de designs Monocrete 3563 of Narvic Dock 3243.

Sfeervolle eikenlook trap

Eiken is bij veel mensen populair: veel trappen zijn gemaakt van eikenhout of hebben een eikenlook. De unieke overzettreden van Next Step zijn gemaakt van HDF (High Density Fireboard) met een toplaag van HPL. De HPL toplaag maakt het mogelijk dat we de traptreden in verschillende designs kunnen produceren, waaronder de eikenlook. Kies het design dat bij jouw wensen past!

Traprenovatie eikenlook trap: voor en na (River Pine 4181)

Next Step afbeelding - 1

* Of kies voor de designs Country Oak 4164, Sunday Oak 4080, Glen Oak 4081 of Chalet Oak 4005

Moderne stalen trap

Vervangen van een stalen trap is kostbaar, Next Step Traprenovatie zorgt voor een betaalbare oplossing. Wij plaatsen hoogwaardige overzettreden over de stalen treden. Op die manier combineer je staal met hout. Naast de bekende houtlook kun je ook kiezen voor een egale, moderne kleur.

Traprenovatie stalen trap: voor en na (Black 0901)

Next Step afbeelding - 1

Vraag een offerte aan!

Heb je na het zien van de traprenovatie voor en na foto’s interesse gekregen in een complete traprenovatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt binnen één dag (*met uitzondering van weekenden en feestdagen) de offerte in je mailbox.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit