• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Sven van Kampen

“Ik wilde vroeger eigenlijk altijd al iets in het onderwijs doen. Na een jaar Sport & Bewegen te hebben gestudeerd en een jaar de opleiding tot onderwijsassistent te hebben gevolgd, bleek dit toch niet helemaal voor mij weggelegd te zijn. Wetende dat ik makkelijk kan praten en verkopen leuk vind ben ik iets in de andere hoek gaan zoeken, verkoopadviseur bij Next Step."

Workaholic

"Het werk is zeer divers. Neem bijvoorbeeld de verkoopgesprekken; iedere persoon is weer anders en heeft ook weer andere wensen. Mensen zijn geïnteresseerd in wat je te vertellen hebt en willen weten wat ons product zo speciaal en uniek maakt. Als je dat mag én kan uitleggen en hiermee een order maakt is dat altijd leuk. Ik beschouw mijn werk als één van mijn hobby’s, daarom word ik wel eens een ‘workaholic’ genoemd. Maar natuurlijk maak ik ook nog tijd voor andere hobby’s. Zoals voetballen en leuke dingen doen met mijn vrienden en/of vriendin."

Een ochtendmens of niet...

"Het fijne aan Next Step als werkgever is de vrijheid die je krijgt. Avondafspraken of juist heel vroeg in de ochtend beginnen, alles is mogelijk. Nu ben ik geen ochtendmens, dus als ik moet kiezen tussen een afspraak om 09:00 uur of 19:00 uur, kies ik voor het laatste :) Mocht je toch graag een afspraak willen maken met mij in de vroege ochtenduren, dan is er geen twijfel over mogelijk. Ik sta klaar om jou te adviseren!”
Sven van Kampen
Verkoopadviseur
06 83770610
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit