• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Bloktrap op maat

De bloktrap is een populaire keuze voor zowel nieuwe trappen als renovaties. Het design staat bekend om zijn strakke en moderne uitstraling. Kies bij jouw zakelijke project voor een unieke bloktrap. Wil jij een bloktrap laten renoveren? Of wil je juist switchen naar bijzondere bloktreden voor jouw project? Maak dan kennis met de expertise van Next Step Traprenovatie.

Unieke trap in huis

De bloktrap staat bekend om zijn minimalistische en strakke design, waardoor het een uitstekende keuze is voor moderne woningen en kantoren. Deze trapstijl kenmerkt zich door zijn blokvormige treden zonder overhang. Hierdoor ontstaat een mooi ‘gestapeld’ effect.

Next Step Traprenovatie gebruikt topkwaliteit materialen zoals HPL en massief hout om deze unieke trappen te creëren. Dit zorgt voor een duurzame en stijlvolle oplossing.

Wat is een bloktrap?

Een bloktrap is ontworpen met direct boven elkaar geplaatste treden, zonder de traditionele uitstekende delen. Deze designkeuze optimaliseert de ruimte, waardoor de omgeving groter lijkt. Bovendien zijn bloktrappen bijzonder veilig, aangezien er geen uitsteeksels zijn waar men achter kan blijven haken.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project – Bloktrap in Eelderwolde

Houten bloktrap

Voor een natuurlijke en warme uitstraling biedt Next Step de houten bloktrap, ideaal voor settings die een traditioneel design vereisen met moderne touch. Deze houten trappen, beschikbaar in eiken, essen en beuken, zijn niet alleen mooi, maar ook enorm duurzaam.

Houten overzettreden

Next Step biedt houten overzettreden die eenvoudig over bestaande traptreden gemonteerd kunnen worden. Dit maakt een kostenefficiënte en snelle renovatie mogelijk. Deze optie is ideaal voor projecten waarbij de originele constructie behouden blijft maar een nieuwe look gewenst is.

Massief houten treden

Voor een robuustere uitstraling of in gevallen waarbij een stalen onderconstructie gebruikt wordt, zijn massief houten treden van Next Step een uitstekende keuze. Deze zijn bijzonder geschikt voor openbare gebouwen of commerciële ruimtes waarin veel mensen gebruik maken van de trap.

Houtlook HPL design

Next Step’s HPL treden bieden de uitstraling van hout met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van High Pressure Laminate. Dit materiaal is slijtvast, kleurvast en antislip. Dit maakt het ideaal voor omgevingen waar veiligheid en duurzaamheid essentieel zijn.

Next Step afbeelding - 1

↳ Inspiratie – Bloktrap ‘Oslo’ van De Vries Trappen

Bloktrap zelf maken

Voor diegenen die zelf aan de slag willen gaan, biedt Next Step via haar partnerbedrijf Trappenmaat de mogelijkheid om benodigde materialen en onderdelen aan te schaffen. Dit stelt zakelijke klanten in staat om zelf hun bloktrap te maken.

Prijs van een bloktrap

De kosten van een bloktrap variëren afhankelijk van de keuze van materialen, het ontwerp en de moeilijkheid van de installatie. Bij Next Step Traprenovatie vraag je vrijblijvend een offerte aan. Heb je vragen of wensen? Neem contact op en laat een gepersonaliseerde prijsopgave door ons opstellen.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit