• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Trap in openbare ruimte laten renoveren

Openbare ruimtes verwelkomen dagelijks grote aantallen bezoekers. Een stijlvolle en duurzame trap draagt bij aan een positieve eerste indruk en verhoogt de veiligheid en het kwaliteit van de ruimte.

Waarom kiezen voor Next Step?

Next Step Traprenovatie staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid qua designs. Als partner bieden we niet alleen een breed assortiment aan hoogwaardige materialen, waaronder HPL en hout, maar garanderen we ook een volledige ontzorging van begin tot eind. Onze expertise zorgt ervoor dat elke trap in de openbare ruimte niet alleen mooi is, maar ook bestand is tegen intensief gebruik.

Onze materialen

Ons aanbod omvat Next Step overzettreden van HPL, massieve Next Step treden van HPL, houten overzettreden en massief houten treden. Elk materiaal is zorgvuldig geselecteerd vanwege zijn unieke eigenschappen: van de slijtvastheid en het onderhoudsgemak van HPL tot de warme uitstraling van hout. Hierdoor kunnen we voor elke omgeving de perfecte trap creëren.

Trappen in openbare ruimtes

Trappen in openbare ruimtes zijn enorm belangrijk, niet alleen om van de ene verdieping naar de andere te komen. Het is ook een belangrijk onderdeel dat bijdraagt aan de algehele sfeer en uitstraling van de openbare omgeving. Bij Next Step Traprenovatie begrijpen we de uitdagingen en kansen die trappen in deze ruimtes bieden.

Voor iedere omgeving bieden we een maatwerkoplossing. Van winkelcentra tot scholen, wij nemen je het werk uit handen.

Winkelcentra en winkels

In winkelcentra en winkels is de trap vaak een centraal element dat bijdraagt aan de algehele winkelervaring. Onze oplossingen combineren veiligheid met een stijlvol design, waardoor klanten moeiteloos en aangenaam de trap op en af kunnen lopen.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project van de Vries Trappen – Kwekerij Bassie in Maasland

Bibliotheken en musea

Bibliotheken en musea vereisen vaak een design dat bijdraagt aan de sfeer van de ruimte. Next Step’s aanbod aan houten en HPL treden past perfect bij deze eisen, waarbij duurzaamheid gecombineerd wordt met een passend ontwerp.

Next Step afbeelding - 1

↳ Traprenovatie in Woerden

Scholen en universiteiten

In onderwijsinstellingen speelt de trap een cruciale rol in het dagelijks gebruik. Onze trapbekleding is ontworpen om veilig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk te zijn. Ook bij intensief gebruik blijven onze treden hun oorspronkelijk kwaliteit behouden.

Next Step afbeelding - 1

↳ Traprenovatie Nova College Haarlem

Inspiratie van eerdere projecten

Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van ons werk door een kijkje te nemen bij onze eerdere projecten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij al veel verschillende soorten trappen voorbij zien komen, zowel zakelijk als particulier.

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een hoogwaardige traprenovatie? Next Step Traprenovatie staat klaar om samen de perfecte oplossing te vinden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en laat ons jouw trap in de openbare ruimte verbeteren.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit