• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Zwarte trap met eiken treden

Combineer een modern design met de warmte van eiken

Kies voor eikenlook!

Ontdek de stijlvolle combinatie van een hedendaags design en natuurlijke warmte bij een zwarte trap met eiken treden. Zoek je eiken overzettreden voor je zwarte trap? Of wil je switchen naar een zwarte trap met eiken treden? Bij Next Step Traprenovatie is het allemaal mogelijk.

Bij Next Step Traprenovatie maken we gebruik van HPL-treden. Dit type laminaat is beschikbaar in tal van designs, waaronder eikenlook. Profiteer van de uitstraling van eiken en kwaliteit van HPL.

Voordelen van Next Step-materiaal

Next Step Traprenovatie biedt uitgebreide mogelijkheden voor het renoveren van trappen met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en stijl. We kiezen bewust voor HPL, wat staat voor High Pressured Laminate. Onze overzettreden zijn voorzien van een HPL-toplaag, en deze keuze biedt tal van voordelen:

  • Bestand tegen hitte, vocht en krassen – HPL is bestand tegen vocht, hitte en krassen, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik.
  • Duurzaam – Zowel melaminehars als fenolhars, de natuurlijke materialen in HPL, dragen bij aan een duurzame productiewijze van onze overzettreden.
  • Kleurvast en krasbestendig – De HPL-toplaag blijft kleurvast en krasbestendig, wat betekent dat je trap er langdurig mooi uitziet.
Next Step afbeelding - 1

Zwarte trappen

Zwarte trappen hebben duidelijke voordelen en enkele overwegingen ten opzichte van trappen in andere kleuren. Het meest opvallende voordeel is hun stijlvolle en eigentijdse uitstraling, die perfect samengaat met diverse interieurontwerpen. Terwijl zwarte trappen vuil en stof gemakkelijker kunnen laten zien, biedt Next Step Traprenovatie onderhoudsarme oplossingen. Of je trap nu versleten is of je gewoonweg verlangt naar een modern zwart design, bij Next Step kun je moeiteloos een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ben je geïnteresseerd in het laten bekleden van de zijkant van een trap? Dan zit je ook goed bij Next Step Traprenovatie. Deze kunnen we in alle beschikbare designs bekleden, dus ook Black 0901. Combineer het zwarte design met een eikenlook Next Step design. Onze overzettreden zijn beschikbaar in de volgende eikenlook designs:

Afbeelding - Eiken overzettreden

Eiken overzettreden

Kies voor een stoere, sterke en duurzame traprenovatie met de warme uitstraling van eikenhout. Met eiken overzettreden en stootborden van Next Step, behoort het tijdrovende onderhoud tot het verleden. Onze biologisch afbreekbare eikenlook overzettreden bestaan uit een stevige combinatie van papierpulp, fenolhars en melaminehars, wat zorgt voor een krasvrije, slijtvaste, en kindvriendelijke bekledingsplaat.

Met een antislip bovenkant ben je verzekerd van veiligheid, en dankzij de speciale toplaag hoef je nooit meer te schuren, schilderen of je eikenhouten trap op te knappen.

Kies voor een eikenlook traprenovatie

Combineer een zwart en eikenhout

Een zwarte trap met eiken overzettreden is een prachtig ontwerp om verschillende redenen. De diepe zwarte kleur van de trap vormt een krachtig contrast met het warme en natuurlijke uiterlijk van het eikenhout. Dit contrast creëert een elegante en visueel aantrekkelijke uitstraling. Deze ontwerpstijl is veelzijdig en past goed bij diverse interieurstijlen, van industrieel tot Scandinavisch en van klassiek tot modern.

Onze werkwijze

In slechts 3 simpele stappen heb je supersnel al een gerenoveerde grijze trap.

Stap 1: Offerte aanvragen

Je begint met het aanvragen van een offerte. Zo kunnen we je zo makkelijk mogelijk helpen.

Stap 2: Adviesgesprek

Wij bellen je en geven je gratis advies op basis van je offerte. Hierna plannen we de renovatie met je in.

Stap 3: Renovatie

Onze monteurs zullen snel klaar staan om binnen één dag je trap volledig te renoveren.

Offerte aanvragen voor een traprenovatie

Ben je geïnteresseerd in een traprenovatie door Next Step Traprenovatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Neem contact op of vul het formulier in.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit