• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Monocrete - Traprenovatie in Almere

In dit bedrijfspand hebben we een totaaloplossing gerealiseerd. Een trap met beklede trapbomen en beklede treden met de unieke Next Step toplaag in kleur Monocrete. Voor de veiligheid is de trap afgewerkt met design hekwerken van rvs en glas door Next Step traprenovatie Almere.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"De look van donker staal"

In samenwerking met de architect is er gekozen voor een decor met de uitstraling van donker staal / zwart beton. Doordat de traptreden én stootborden dezelfde kleur hebben heeft de hele trap een echte massieve uitstraling. Deze kleur past perfect bij de rest van het moderne interieur.

Ontdek onze volledige collectie

Projectinformatie

In dit bedrijfspand wordt dagelijks veel gebruik gemaakt van de trap. In samenwerking met de architect is er gekozen voor een trap bekleed met de unieke Next Step toplaag. Door deze toplaag is de trap onderhoudsvrij, antislip en slijtvast. De trapbomen zijn bekleed met de kleur Snow White en de traptreden en stootborden met de kleur Monocrete. De design hekwerken en trapleuningen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal met veiligheidsglas.

Kleurkeuze

De architect wilde de look van blauwstaal maar dan zonder de nadelen. Met de keuze voor het design Monocrete is deze look bereikt. Én de trap is antislip en onderhoudsvrij in tegenstelling tot blauwstaal. De stootborden zijn in dezelfde kleur meegenomen en geven de trap een stoere en massieve uitstraling. De kleurstelling van de trap past naadloos in het interieur van dit bedrijfspand maar zou ook zeker in een woning goed staan.

Benieuwd naar de kosten?Offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit