• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie met ledverlichting

Monocrete – Traprenovatie Almere

Een mooie dichte trap gerenoveerd met het design Monocrete [3563]. Door de toevoeging van ledverlichting in de treden is deze traprenovatie in Almere helemaal compleet. Daarbij zijn zowel de treden als de stootborden voorzien van het Monocrete design. Dit zorgt voor éénheid binnen dit verder witte interieur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Ga voor onderhoudsvrij

Ga voor onderhoudsvrij

Wanneer je kiest voor een traprenovatie van Next Step dan kies je voor een onderhoudsvrije trap. Door onze unieke toplaag is slijtage en schilderen verleden tijd.

Meer informatie opvragen

Designkeuze

Monocrete, het zwarte design met een vleugje bruin. Een trap met dit design straalt karakter uit en past perfect binnen een modern interieur. Maar ook binnen een klassiek interieur zien wij regelmatig dit marmerachtige design terug. En dat allemaal plus de vele voordelen van Next Step.

Ledverlichting

Bij Next Step Traprenovatie kijken we verder dan alleen traprenovatie. Ook de afwerking is erg belangrijk. Steeds vaker zien we dat mensen kiezen voor de toevoeging van led-verlichting in de treden. En dat is niet zo raar, het maakt de trap een stuk veiliger en zorgt daarnaast ook voor meer sfeer in een hal of woonkamer. De verlichting wordt ‘verborgen’ onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als het licht uit staat. Als ze wel aan staan, schijnen ze een prachtig indirect licht op de traptreden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?Bekijk onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit