• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Black – Traprenovatie Haarlem

Black – Traprenovatie Haarlem

Zwarte accenten zijn prachtig stijlvol voor in huis, maar deze kleur kan ook zeker gebruikt worden voor een grote blikvanger. De bewoners van deze woning in Haarlem hebben de trap dan ook laten bekleden in het Next Step design [0901] Black. Een stijlvol en strak resultaat! Dankzij de speciale coating zijn de treden volledig antislip én laten ze geen afdrukken achter. Wie bang is dat alles te zien is op zwart kunnen we dus bij deze geruststellen. De bewoners kunnen nu weer jarenlang genieten van hun gerenoveerde én onderhoudsarme trap.

 

 

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Trap die past binnen jouw interieur

Trap die past binnen jouw interieur

Een volledig zwarte trap te donker voor in jouw interieur? Ga voor [9417] Snow White stootborden. Onze adviseurs komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken. Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Super stijlvol én veilig

Het materiaal waarmee wij de trap renoveren noemen wij HPL. Ook wel High Pressure Laminate genoemd. HPL bestaat uit meerdere lagen die onder hoge druk worden samengeperst. Dit zorgt voor een dichte, harde en vormvaste plaat. Al onze overzettreden worden voorzien van een speciale coating die jouw trap niet alleen mooi houdt, maar ook nog eens veilig maakt.

Black

Design [0901] Black van Next Step geeft jouw oude interieur een vernieuwde uitstraling. Heb je een dichte trap? Dan kun je ervoor kiezen om zowel de stootborden als de treden te bekleden met het Black design, net als deze bewoners. Maar ook de combinatie van Black treden met de Snow White stootborden geeft een mooie look. Zoals hieronder te zien is. Vaak al binnen één dag zorgt Next Step voor een compleet nieuwe look aan jouw trap (en/of vloer)!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vraag een vrijblijvende offerte aan Offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit