• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Snow White – Traprenovatie Halfweg

Snow White – Traprenovatie Halfweg

Wit past overal bij en is daardoor een makkelijke kleur om met je interieur te combineren. Zo ook binnen het interieur van een woning in het Noord-Hollandse dorp Halfweg. De bewoners lieten hun trap renoveren met het design [9417] Snow White. In combinatie met de ledverlichting creëer je een rustige, maar ook een warme sfeer in huis. De bewoners kunnen nu weer jarenlang genieten van de nieuwe uitstraling van de trap.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Trap die past binnen jouw interieur

Trap die past binnen jouw interieur

Er zijn eindeloze mogelijkheden met het [9417] Snow White design. Meer weten over de prijzen? Vraag dan eenvoudig en gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Trap met ledverlichting

Ledverlichting toevoegen aan de trap geeft sfeer aan de rest van het interieur, maar draagt natuurlijk ook bij aan de veiligheid van de trap. Wil je vroeg in de ochtend of ’s avonds laat gebruik maken van de trap, dan is het belangrijk dat de traptreden goed zichtbaar zijn en jij veilig de trap kunt belopen. Kies je voor warm of koud wit licht, trede voor trede of juist om de trede, dat aangestuurd wordt door middel van een sensor of een afstandsbediening? Onze ledverlichting is toepasbaar zoals jij dat graag wilt. Meer weten over onze ledverlichting? Bekijk onze ledverlichting pagina.

De bewoners van het huis in Halfweg hebben gekozen voor koud wit licht, toegepast onder iedere trede. Bekijk hieronder wat ledverlichting doet met de uitstraling binnenshuis.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vraag een vrijblijvende offerte aan Offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit