fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Blue Steel – Traprenovatie Assen

Blue Steel – Traprenovatie Assen

Na verloop van tijd is een trap toch echt aan een make-over toe. Zo ook een trap in Assen. Deze trap is nu voorzien van de Next Step unieke slijtvaste toplaag. Het design Blue Steel [4915] zorgt voor een industriële look binnen dit huis. Een blauwstaal design met de voordelen van Next Step. Het materiaal van Next Step is onderhoudsarm en antislip. Binnen één dag had deze trap al een compleet nieuw uiterlijk, met als finishing touch: ledverlichting!

Van oude trap naar nieuwe trap met ledverlichting

Wanneer u kiest voor traprenovatie krijgt u ook de mogelijkheid om ledverlichting toe te voegen in de treden. Onze monteurs ‘verbergen’ de ledstrips onder de traptreden, zodat ze niet zichtbaar zijn als het licht uit staat. Als ze wel aan staan, schijnen ze een prachtig indirect licht op de traptreden.

Meer weten over ledverlichting

Een industriële look

Het Blue Steel design van Next Step komt het beste tot zijn recht in een industrieel en stoer interieur. We zien dit design steeds vaker terugkomen in de Nederlandse huizen. Een trap gewoon wit laten is dus ook niet meer van deze tijd. Ons design Blue Steel geeft karakter aan uw trap en dat is precies waar veel mensen naar op zoek zijn!

Benieuwd naar alle designs?Bekijk onze volledige collectie