fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Mystic Pine traprenovatie + Blue Steel vloerrenovatie

Uw eerste gedachte bij het bezoeken van deze website was waarschijnlijk om te lezen over de mogelijkheden van traprenovatie. Maar wist u dat Next Step ook gespecialiseerd is in andere disciplines? Naast het doen van traprenovaties zijn onze vakmensen ook opgeleid om Next Step vloeren te plaatsen. Bewoners van een huis in Harkema maakten hier gebruik van.

Compleet nieuwe look

Na 21 jaar was deze trap in Friesland toch echt aan een make-over toe. De gehele woonkamer werd aangepakt, maar de trap is toch wel een echte eye-catcher. De mooie donkere houtkleur van Mystic Pine zorgt ervoor dat het huis er ineens weer helemaal als nieuw uitziet. Maar niet alleen de treden, maar ook de vloer werd aangepakt. Hierbij werd er gekozen voor een andere design, namelijk Blue Steel.  Deze kleurencombinatie van de traptreden en de vloer is er één die wij bij Next Step graag zien.

Interesse in een trap- of vloerrenovatie?

Heeft u na het lezen interesse gekregen in een Next Step traprenovatie? Of misschien zelfs een vloerrenovatie? Bekijk onze volledige collectie op deze pagina of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.