• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Mystic Pine traprenovatie + Blue Steel vloerrenovatie

Jouw eerste gedachte bij het bezoeken van deze website was waarschijnlijk om te lezen over de mogelijkheden van traprenovatie. Maar wist je dat Next Step ook gespecialiseerd is in andere disciplines? Naast het doen van traprenovaties zijn onze vakmensen ook opgeleid om Next Step vloeren te plaatsen. Bewoners van een huis in Harkema maakten hier gebruik van.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Compleet nieuwe look

Na 21 jaar was deze trap in Friesland toch echt aan een make-over toe. De gehele woonkamer werd aangepakt, maar de trap is toch wel een echte eye-catcher. De mooie donkere houtkleur van Mystic Pine zorgt ervoor dat het huis er ineens weer helemaal als nieuw uitziet. Maar niet alleen de treden, maar ook de vloer werd aangepakt. Hierbij werd er gekozen voor een andere design, namelijk Blue Steel.  Deze kleurencombinatie van de traptreden en de vloer is er één die wij bij Next Step graag zien.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Interesse in een trap- of vloerrenovatie?

Heb je na het lezen interesse gekregen in een Next Step traprenovatie? Of misschien zelfs een vloerrenovatie? Bekijk onze volledige collectie op deze pagina of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit