• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

River Pine – Traprenovatie van een open trap in Tijnje

Deze grenen trap in Tijnje kon wel een opknapbeurt gebruiken. De open trap was versleten en de uitstraling voldeed niet meer aan de wensen van de bewoners van dit huis. Omdat de opdrachtgevers een stukje van hun hart aan dessin River Pine verloren, besloten ze de vloer op de overloop ook te laten vervangen. Zo is de vloer een prachtig geheel met de trap!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Het renoveren van een open trap

Een traprenovatie bij een open trap. Mensen denken vaak dat dat niet mogelijk is, maar door de verschillende opties die Next Step Traprenovatie aanbieden, wordt het tegendeel bewezen. De optie welke hier is gebruikt, is het rondom bekleden van de treden met onze overzettreden. Hierdoor krijgt de gehele trap een hele nieuwe uitstraling! Letterlijk binnen de kortste keren trouwens, want een traprenovatie via Next Step betekent een nieuw jasje voor jouw trap binnen één dag!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Kleurkeuze

Kleurkeuze

River Pine heeft een hele natuurlijke kleur. Het is een stoer dessin met veel knoesten, die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Dat komt mede omdat geen plank, tree of stootbord dezelfde structuur heeft: het zijn allemaal broertjes en zusjes van elkaar, maar geen eeneiige tweelingen. River Pine past eigenlijk in elk interieur en dat maakt het dan ook tot een van de favorieten bij onze klanten. Het doorleefde hout staat ook hier fantastisch bij de stoere roestvrijstalen trapleuning die de bewoners al hadden.

Bekijk collectie
Afbeelding - Laat de kleur van de trap doorlopen in de vloer!

Laat de kleur van de trap doorlopen in de vloer!

Bij dit project hebben wij ook de vloer voorzien van een nieuwe look! De vloerdelen hebben dezelfde kwaliteiten als onze traptreden. Zo geniet je lang en veilig van de nieuwe vloer! De vloeren kunnen wij voor jou plaatsen of los meeleveren in combinatie met een traprenovatie.

Neem contact op

Interesse in het River Pine decor?

De versleten grenen trap heeft nu een nieuw jasje, dat voorzien is van antislip toplaag, onderhoudsvrij en kleurecht is. Dat betekent jaren gebruiksgemak!

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit