• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

River Pine - Woonhuis Almelo traprenovatie

Deze trap was voorzien van oude lagen verf en halve maantjes. De traptreden en stootborden zijn bekleed met onze unieke slijtvaste toplaag. En als finishing touch zijn de trapleuningen door ons vervangen door leuningen met exact hetzelfde decor als de treden en stootborden. Een prachtige complete make-over door Next Step Almelo traprenovatie.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Match jouw trapleuning met het decor van de traptreden"

Een unieke optie bij Next Step Traprenovatie

Ontdek de mogelijkheden
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Wow, wat een transformatie"

Op deze foto zie je de trap voor de traprenovatie van Next Step. Is jouw trap ook nodig toe aan een make-over? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw situatie.

Contact opnemen

Projectinformatie

Tijdens het bezoek aan huis samen met de adviseur is er gekozen voor een renovatie van de traptreden, stootborden en muurleuningen. Deze 3 onderdelen zijn allemaal uitgevoerd in het decor River Pine. Hierdoor is een mooi geheel ontstaan.

Kleurkeuze

De kleur River Pine is ruig en stoer en past daardoor goed in een landelijk of hedendaags interieur. De knoesten en scheuren in het decor maken het een van de meest populaire kleuren van dit moment. In dit project is er daarom voor deze kleur gekozen en nu sluit de goed aan bij de laminaat vloer en de inrichting van deze woning. Er is bewust gekozen voor een kleur die anders is dan de vloer zodat de trap extra de aandacht trekt. De wanden zijn voorzien van leuningen in dezelfde kleur als de treden.

Vraag eenvoudig en snel een offerte opOfferte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit