• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

River Pine - Traprenovatie Leeuwarden

Deze gestoffeerde trap is door Next Step traprenovatie Leeuwarden volledig opgeknapt. De vloerbedekking is verwijderd, de traptreden en stootborden zijn bekleed en de wangen zijn geschilderd. Voor dit project hebben we ook gebruik gemaakt van onze unieke Next Step toplaag. Deze toplaag is antislip, onderhoudsvrij en slijtvast. Daarnaast heeft onze toplaag een hele natuurlijke matte uitstraling.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Een prachtig rustiek decor"

De keuze is gevallen op dit decor vanwege de rustieke en robuuste uitstraling. De gave noesten en scheuren en deze print laten de hele trap tot leven komen.

Ontdek de volledige collectie

Projectinformatie

Deze trap was bekleed met vloerbedekking. Deze is door Next Step traprenovatie Leeuwarden verwijderd. Vervolgens zijn de traptreden en stootborden bekleed met onze unieke Next Step toplaag. De treden van Next Step zijn antislip, onderhoudsvrij en slijtvast. De stootborden zijn uitgevoerd in dezelfde decorkleur als de treden. Op de onderste twee foto’s is goed het proces te zien. De eerste foto toont de oude beklede trap. Op foto 2 is de vloerbedekking verwijderd van de trap. Het eindresultaat is op de overige foto’s te zien.

Kleurkeuze

Het decor River Pine past goed in deze landelijke woning. De combinatie van het rustieke hout met de witte wanden en trapwangen zorgt voor een fris geheel. Het resultaat is een stoere trap. De kleur van de treden past goed bij de kleur van de houten parketvloer. En de fraaie knoesten geven de trap net dat beetje extra karakter. Een transformatie waar we trots op zijn!

Ik wil mijn trap renoveren!Neem contact op met ons.
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit