Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Wengé - Dichte onderkwart trap, traprenovatie Zwolle

Deze renovatie uitgenoverd door Next Step traprenovatie Zwolle is gedaan met onze unieke Next Step toplaag. Deze toplaag is antislip, onderhoudsvrij en slijtvast. De traptreden en stootborden van deze trap zijn door ons bekleed.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Wenge is elegant en stijlvol"

Passend in een klassiek en modern interieur. Dit veelzijdige decor kun je goed combineren met wit en andere lichte tinten. Zoals in dit voorbeeld met witte Next Step stootborden.

Informeer naar de mogelijkheden

Projectinformatie

Deze vurenhouten trap in een nieuwbouw woning in zwolle moest nodig bekleed worden. Tijdens de bouw heeft deze trap als bouwtrap gediend en was behoorlijk versleten. Door middel van overzettreden en voorzetstootborden is de deze trap volledig getransformeerd.

Kleurkeuze

De traptreden zijn uitgevoerd in het decor Wengé. Deze natuurlijke houtkleur geeft een warme maar ook moderne uitstraling aan de trap. De houtstructuur is erg verfijnd en is bijna niet van echt gelakt Wengé te onderscheiden. Ook bij deze traprenovatie in Zwolle is gebruik gemaakt van onze unieke antislip toplaag. Hierdoor is de trap onderhoudsvrij, antislip en slijtvast. Een traprenovatie van Next Step garandeert jou jarenlang plezier.

De stootborden zijn gerenoveerd met de kleur Snow White. Dit decor sluit mooi aan bij de trapbomen en zorgt er voor dat de stootborden ook direct slijtvast zijn. Omdat de trap en de stootborden helemaal wit zijn vallen de wengé traptreden extra op.

Ook de trap als nieuw en onderhoudsvrij?Bekijk onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit