• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Noord-Brabant

Voor traprenovatie in Noord-Brabant ben je bij Next Step Traprenovatie aan het juiste adres. Dankzij onze hoogwaardige overzettreden is jouw trap weer als nieuw! Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Noord-Brabant

Snelle en voordelige traprenovatie in Brabant

Wanneer je op zoek bent naar een snelle en voordelige traprenovatie in Noord-Brabant, dan ben je bij Next Step Traprenovatie aan het juiste adres. Of je nou nieuwe trapbekleding zoekt voor een houten, stalen of betonnen trap: het is allemaal mogelijk. Bij de traprenovatie in Brabant wordt gebruikgemaakt van zogenoemde overzettreden. Dankzij deze manier van renoveren is het een snelle en voordelige optie. 

Jouw nieuwe trap is voorzien van overzettreden met een HPL-toplaag. Dit houdt in dat er verschillende afzonderlijke geperste lagen papier worden gebruikt, waardoor de traptreden onderhoudsarm en krasbestendig zijn. Bovendien zijn de traptreden voorzien van aangebrachte groeven. Dit maakt antislip strips niet langer nodig. De HPL-toplaag zorgt er eveneens voor dat er verschillende designs geproduceerd kunnen worden. 

Traprenovatie in Noord-Brabant: de opties

Op het gebied van traprenovatie in Noord-Brabant kun je alle kanten op. Het maakt niet uit of je trap uit hout, beton of staal bestaat. Met de overzettreden wordt jouw trap weer als nieuw! We adviseren je dan ook om eens een kijkje te nemen in onze ruime collectie aan trapbekleding. Of laat je inspireren door tal van unieke voorbeelden. Ga bijvoorbeeld voor de populaire betonlook. Dit kun je in ieder interieur toepassen. De overzettreden lijken misschien gemaakt van beton, maar de basis is hout. 

De traptreden voelen warm en comfortabel aan. De toplaag zorgt ervoor dat elke trede kras- en slijtvast en antislip is. Je maakt ze ook nog eens makkelijk schoon en de kleur zal behouden worden. Er hoeft dus niet meer geschuurd of geverfd te worden. 

Milieuvriendelijke trapbekleding

Door bovenstaande voordelen is jouw traprenovatie in Noord-Brabant door Next Step Traprenovatie een duurzame keuze. Daarnaast is het gebruikte hout afkomstig uit bossen die beheerd worden volgens de FSC®-standaarden.

Voordelen van Next Step Traprenovatie in Noord-Brabant

Kies je voor trappen bekleden in Noord-Brabant door Next Step Traprenovatie, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Binnen 1 dag heb jij een nieuwe trap
  • Geen hak- en breekwerk
  • Duurzaam laminaat HPL
  • Antislip en onderhoudsvrij
  • Heldere communicatie
  • 20 jaar garantie

Meer weten of een goed advies nodig? Neem dan contact op. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw nieuwe droomtrap. 

Kosten traprenovatie

De prijs van een traprenovatie bij Next Step begint vanaf €2.750 incl. btw én montage. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het aantal traptreden, een open of dichte trap en eventuele extra’s zoals trapverlichting. Voor een prijs op maat kun je een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een prijs passend in jouw situatie. Op basis van de ingevulde gegevens zullen wij jouw offerte maken. Deze kun jij vervolgens al binnen één dag ontvangen in je mailbox (met uitzondering van weekenden en feestdagen). Bij Next Step hebben we gegarandeerd een vaste prijs, geen verrassingen of extra kosten achteraf.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit