• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Chalet Oak – Traprenovatie Leiden

Soms blijven we ons verbazen. Je zou denken dat we inmiddels wel weten dat we kunnen toveren, maar eerlijk is eerlijk: het went nooit.
In Leiden onderging de trap een enorme metamorfose. En dat binnen een dag!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

We voelen ons een beetje als kersverse ouders, die van de daken willen schreeuwen en vol trots hun creatie aan de hele wereld willen laten zien. Elke keer als we de voor- en na-foto’s bekijken, maakt ons hart een sprongetje. Wat een énorm verschil maakte de traprenovatie hier.

Fris en strak met Chalet Oak
De zwarte verf op deze trap in Leiden werd ingeruild voor ons mooie Chalet oak-design, dat een perfecte match bleek met de vloer. Waar de hal eerst een beetje een rommelige indruk maakte, is het resultaat nu juist súper strak en netjes. De hal voelt ruimer en moderner aan, mede omdat het Chalet Oak-design op zowel de treden als stootborden is gebruikt. Dit creëert rust.

Door de overzettreden met HPL-toplaag en unieke antislip coating kunnen de bewoners met een gerust hart de hoge trap op- en aflopen. De trap is slijtvast, kleurecht en gaat nu weer jaren mee. Dat is natuurlijk echt de kers op de taart!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Interesse in een traprenovatie met Chalet Oak?

Wil je jouw trap renoveren en ben je benieuwd naar Next Step? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit