• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Monocrete - Dichte trap traprenovatie Amsterdam

Een mooie combinatie van treden en stootborden in ons donkere decor Monocrete met witte trapwangen en leuningen. De treden en stootborden krijgen op deze manier alle aandacht. Daarnaast sluiten ze perfect aan bij de kleur van de tegelvloer in deze woning. Hierdoor loopt de vloer als het ware door in de trap en verbind het echt beide verdiepingen met elkaar. Een geslaagde traprenovatie Amsterdam.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"De treden en stootborden onderhoudsvrij"

Wanneer je kiest voor een traprenovatie van Next Step dan kies je voor een onderhoudsvrije trap. Door onze unieke toplaag is slijtage en schilderen verleden tijd.

Meer informatie opvragen

Projectinformatie

In nauwe samenwerking met de bewoners is er voor gekozen om te gaan voor een traprenovatie van treden en stootborden. De oude trap was bekleed met vloerbedekking en kon op deze manier snel en eenvoudig gerenoveerd worden. In dit geval is ook het verwijderen van de vloerbedekking en het schilderwerk door ons meegenomen.

Kleurkeuze

Er is gekozen voor het decor Monocrete voor zowel de stootborden als de traptreden vanwege de moderne en stoere uitstraling. Het decor sluit perfect aan op de kleur van de tegelvloer en past goed in het eigentijdse interieur van deze woning. Doordat de wangen, wanden en trapleuningen wit zijn knallen de treden en stootborden er echt uit. Zo is deze trap getransformeerd naar een echt pronkstuk in de hal.

Samenwerking

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker in een drukke stad als Amsterdam. Samen met de bewoners hebben we een strakke planning gemaakt van drie dagen. Op dag 1 zijn we gestart met het verwijderen van de vloerbedekking en lijmresten. Vervolgens zijn op dag 2 de traptreden en stootborden bekleed met ons trede over trede systeem en de nieuwe voorzetstootborden. Tot slot zijn de leuningen, wangen en alles in en rondom het trapgat door ons geschilderd. Een totaaloplossing waarbij de klant volledig ontzorgd is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Bekijk onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit