• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Antislip-trap met een volledig nieuw uiterlijk

Deze klassieke, geoliede open trap paste niet meer bij het verder industriële interieur van de bewoners. Hun wens: een antislip-trap met een volledig nieuw uiterlijk, dat wél bij het interieur past. Ze kozen voor dessin Mystic Pine en onze experts reden naar Muntendam om de metamorfose mogelijk te maken.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Het resultaat is – al zeggen we het zelf – schitterend. Rustig, stoer en bovenal veilig. Had je de glans van de trap op de voor-foto’s al gezien? Soms is een antislipstrip niet genoeg. Gelukkig zijn de Next Step-traptreden uitgerust met een stroeve HPL-toplaag, die dat probleem verhelpt.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Traprenovatie van een open trap

De bewoners kozen ervoor om de open trap te behouden. Het geeft een ruimtelijk effect en zorgt voor veel extra licht in de hal. Door deze keuze hebben we voor de traprenovatie gebruik gemaakt van dubbelzijdige bekleding: zowel de bovenzijde als de onderzijde van de trede wordt met een overzettrede bekleed. Ons unieke systeem laat de nieuwe trede er als een massieve traptrede uitzien en dat alles zonder overstekende delen. Zo ontstaat er een nette en met het blote oog bijna onzichtbare overgang.

De trap is nu niet alleen antislip, maar ook kras- en slijtvast en kleurecht. Dat zorgt voor tientallen jaren gemak!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Interesse in een traprenovatie met Mystic Pine?

Wil je jouw trap renoveren en ben je benieuwd naar Next Step? Bekijk onze collectie pagina en zoek een design uit die perfect binnen jouw huidige (of toekomstige) woonstijl past!

Benieuwd naar alle kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit