• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Narvick Dock - Woonhuis traprenovatie Friesland

De bewoners van deze nette woning wilden een andere uitstraling voor de geschilderde vuren trap. De trap was nog in een prima conditie maar paste niet meer in het interieur. Samen met Next Step traprenovatie Friesland is er gekozen voor renovatie van de traptreden en de stootborden in het design Narvic Dock.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Beton is stoer en trendy"

Beton is de kleur van dit moment. En zoals op de foto's te zien is goed te combineren met andere materialen en kleuren.

Meer informatie aanvragen

Projectinformatie

De geschilderde trap is compleet getransformeerd tot een echt meubelstuk in het interieur in de moderne kleur Narvick Dock. De uitstraling van het lichte beton past goed bij de houten vloer, de witte wanden en de zwarte leuningen. De hele half heeft een andere uitstraling gekregen door deze renovatie. Uitgevoerd door Next Step traprenovatie Friesland.

Kleurkeuze

De traptreden en stootborden zijn bekleed met het trendy decor Narvick Dock. Betonlook is de trend van dit moment en het was een grote wens van deze bewoners. Door deze traprenovatie past de trap weer goed in het interieur en krijgt de hele hal een boost. De trap komt in deze kleurstelling echt goed naar voren maar neemt niet alle aandacht weg van de mooie eiken vloer en de strakke wanden en leuningen. Een goede match!

Wij renoveren elke trap binnen NederlandVrijblijvende offerte aanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit