• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Night Ash - Traprenovatie Almere

In deze nieuwbouw woning hebben we twee trappen gerenoveerd en zijn de trapleuningen vervangen. Bekijk snel de enorme transformatie door middel van onderstaande voor en na foto’s en laat je inspireren.

Next Step afbeelding - 1

Projectinformatie

De bewoners van deze nieuwbouw woning hadden de wens om de vurenhouten trappen te bekleden. Het ging hier om een trappenhuis met twee trappen. Een van deze twee trappen was open en is door Next Step Traprenovatie Almere dicht gemaakt. Voor extra veiligheid en comfort. Zowel de traptreden als stootborden zijn bekleed met ons trede over trede systeem en voorzetstootborden. Als kers op de taart zijn ook de ronde houten leuningen vervangen voor mooie maatwerk blauwstalen leuningen in ons platte model.

De oude trapleuningen zijn door ons na de montage van de traptreden en stootborden meegenomen. De nieuwe leuningen zijn exact op dezelfde maatvoering gemaakt als de oude trapleuningen zodat er geen extra gaten of beschadigingen op de wanden zitten.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Kleurkeuze

Hout en dan zo donker mogelijk was de wens. De keuze voor ons decor Night Ash was dan ook een eenvoudige keuze. Om de trappen extra body en uitstraling te geven zijn ook de stootborden in dezelfde kleur bekleed. Deze donkere kleur komt goed tot recht in de lichte hal en zorgt voor een fris contrast tussen de wanden en trapbomen.

Tip: bekijk onze volledige collectie en ontdek wel design past binnen jouw huidige woonstijl!

Afbeelding -

"De open trap is dicht gemaakt"

Een dichte trap geeft extra uitstraling en veiligheid.

Neem contact op
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk hier onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit