• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Noce Romantica - Dichte trap, traprenovatie Utrecht

Door Next Step traprenovatie Utrecht zijn de traptreden en stootborden van deze trap bekleed met onze overzettreden en stootborden. Voor een massief en slijtvast resultaat is er gekozen om zowel de treden en schopplanken te bekleden in dezelfde decorkleur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Een dichte trap straalt luxe uit"

Ga voor een luxe en robuuste uitstraling met een dichte trap. De stootborden in dezelfde kleur als de traptreden geven net dat beetje extra.

Start samen met ons een project

Project informatie

Deze vurenhouten trap stond nog in de grondverf in deze nieuwbouw woning te Utrecht. Met de klant is er gekozen om alleen de traptreden en stootborden te bekleden met als doel om deze er echt uit te laten springen. Dit effect wordt nog extra verstrekt door de lichte wanden rondom de trap en de lichte vloer. Deze traprenovatie is binnen 1 dag gerealiseerd.

Kleurkeuze

Het decor Noce Romantica heeft de uitstraling van massief Amerikaans Notenhout. Dit decor heeft een warme en rustieke uitstraling. Warm door de kleur van het Amerikaans notenhout en rustiek door de verschillende knoesten en vlammen in het houtpatroon. Doordat de traptreden en stootborden uitgevoerd zijn in dezelfde kleur ontstaat er een luxe en robuuste uitstraling. Tot slot zijn door de traprenovatie de traptreden en stootborden ook onderhoudsvrij en antislip geworden. Hierdoor kunnen de bewoners lang en veilig genieten van de nieuwe trap! Een waar meubelstuk in elk interieur.

Benieuwd naar kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit