Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie met nieuwe overzettreden

Jouw trap een nieuw uiterlijk meegeven kan al met overzettreden en stootborden. Dat dacht deze familie in Voorschoten ook. De huidige treden voldeden niet meer en dus werd er gekozen voor de producten van Next Step. De overzettreden kregen de subtiele, rustige kleur Sunday Oak. De stootborden het prachtige Snow White.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Duurzaam en antislip

De overzettreden en stootborden zijn gemaakt van HPL, wat staat voor High Pressure Laminate. In gewoon Nederlands: hoge druk laminaat. HPL bestaat uit meerdere lagen die samengeperst worden onder zeer hoge druk. Dat maakt het een zeer dichte, harde en vormvaste plaat. Daarnaast hebben onze HPL producten een unieke antislip coating. En dat zorgt ervoor dat deze vernieuwde trap niet alleen mooi, maar ook nog eens extra veilig is.

En als kers op de taart is HPL ook nog eens slijtvast en stootvast. Ook als we jaren verder zijn en de trap al ontelbaar keren is belopen. Dus duurzaam!

Kleurvast en onderhoudsvrij

Bij wit – in dit geval de witte stootborden – denk je misschien al snel aan: daar zie je alles op. Of dat het snel verkleurt. Maar daar hebben ze hier in Voorschoten geen last meer van. Want dankzij ons unieke productieproces blijft wit ook echt wit. En is er toch een vlekje? Dan is een doekje eroverheen meer dan genoeg. Verkleuren doet het niet.

De combinatie met het mooie, rustgevende Sunday Oak maakt het geheel subtiel levendig en prachtig tegelijk.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Benieuwd naar alle kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit