• bg Volledige ontzorging
  • bg Maatwerk oplossingen
  • bg Diverse mogelijkheden

Z-trap op maat

Bij Next Step Traprenovatie veranderen we traditionele trappen in opvallende z-trappen met ons kenmerkende z-profiel. Dit staat voor een strak design en unieke uitstraling. Deze trappen zijn ideaal voor omgevingen die een moderne uitstraling vereisen, dankzij de scherpe lijnen en het bijzondere zigzagpatroon.

Wat is een z-trap?

Een z-trap, gekenmerkt door zijn z-vormige profiel, is een onderdeel van de moderne architectuur. In tegenstelling tot traditionele trappen waarbij de treden en stootborden op een rechte hoek staan, biedt de z-trap een doorgaande lijn van treden. Dit resulteert in een gestroomlijnde uitstraling.

Deze stijl is vooral populair in moderne interieurs en voegt een uniek element toe aan de ruimte.

Z-trap voordelen

De z-trap brengt verschillende voordelen met zich mee. De constructie biedt een opvallend visueel contrast dat de aandacht trekt en de ruimtelijkheid van een omgeving benadrukt. Daarnaast verbetert het ontwerp de veiligheid van de trap. Er zijn namelijk geen uitstekende delen waar men achter kan blijven haken.

De z-trap is onderdeel van het aanbod van Next Step Traprenovatie, beschikbaar in diverse materialen en afwerkingen die passen bij elk interieurontwerp. Bekijk het volledige aanbod hier!

Z-trap nadelen

Ondanks zijn mooie aantrekkingskracht en functionaliteit, heeft de z-trap enkele nadelen. Door de specifieke constructie kan de installatie complexer en mogelijk duurder zijn dan bij traditionele trappen. Bovendien kan de unieke vorm extra tijd vereisen bij het schoonmaken, omdat stof en vuil zich kunnen ophopen.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project – Twee z-profiel trappen in Maarssen

Overzettreden voor de z-trap

Next Step Traprenovatie biedt een breed aanbod aan overzettreden voor de z-trap, zowel in hoogwaardig HPL als in traditioneel hout. Deze overzettreden zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van een z-trap, met opties voor zowel een klassieke als een moderne uitstraling.

Eikenlook, essenlook en beukenlook

Voor degenen die de voorkeur geven aan de warmte van hout, bieden we overzettreden in bijvoorbeeld eikenlook, essenlook en beukenlook. Deze HPL-overzettreden combineren de aantrekkelijkheid van hout met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van HPL. Dit maakt ze ideaal voor drukbezochte omgevingen.

Moderne betonlook of witte look

Als alternatief voor hout, bieden we ook overzettreden in moderne betonlook of strakke witte afwerking. Deze opties sluiten naadloos aan bij minimalistische of industriële interieurs. Ze bieden een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke oplossing voor elke zakelijke ruimte.

Next Step afbeelding - 1

↳ Project – Z-profieltrap Zuid-Scharwoude

Massieve treden voor de z-trap

Naast overzettreden biedt Next Step Traprenovatie ook massieve treden aan voor de z-trap, in zowel HPL als hout. Deze optie is ideaal voor bestaande (stalen) constructies.

Z-trap zelf maken met Trappenmaat

Via onze partner Trappenmaat bestel je zelf traprenovatie-onderdelen en losse houten treden, ideaal voor de handige klussers. Kies jouw gewenste design en materialen en ga zelf aan de slag.

Offerte aanvragen voor z-profiel trap

Voor bedrijven die overwegen hun ruimtes te vernieuwen met een z-profiel trap, biedt Next Step Traprenovatie maatwerkoplossingen en gepersonaliseerde offertes. Onze deskundige adviseurs werken nauw samen met klanten om een oplossing te bieden die niet alleen voldoet aan wensen qua design maar ook aan de functionele eisen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe een z-trap iedere ruimte kan transformeren.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit