fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Een nieuwe trap in uw Noord-Hollandse huis?Binnen 1 dag een volledig gerenoveerde trapJa, ik wil een gratis offerte!

Traprenovatie Noord-Holland

Het is vaak het eerste dat u ziet zodra u de voordeur binnenstapt: de trap. En niet alleen uzelf, ook uw bezoek zal de trap als eerste aanblik hebben. Dan wilt u natuurlijk wel dat die er perfect uit ziet. Daar zijn wij voor!

Wij zitten in Kampen, maar bieden ook traprenovatie in Noord-Holland en de rest van Nederland. Binnen 1 dag zorgen wij ervoor dat u een compleet nieuwe entree heeft.

Een duurzame HPL-trap

Een trap gaat jaren mee, tientallen jaren zelfs. Door gebruik te maken van High Pressured Laminate (HPL) in verschillende houtstructuren zorgen wij ervoor dat uw trap er al die jaren als nieuw uit blijft zien.

HPL is samengesteld uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk komt het erop neer dat het de trap stoot- en slijtvast maakt. Veel meer dan bijvoorbeeld CPL, dat vaak gebruikt wordt. Door HPL te gebruiken is de trap volledig onderhoudsvrij en slipvrij. U heeft dus geen antislipstrips nodig die uw mooie trap ontsieren.

Traprenovatie met FSC-certificaat

Het hout dat wij gebruiken voor onze trappen heeft een Forest Stewardship Councel (FSC) certificaat. Dit betekent dat het hout altijd afkomstig is uit bossen die voldoen aan de strenge eisen van het FSC. U heeft dus niet alleen een kwalitatief goede trap, maar ook een milieuvriendelijke.

Ruime keuze uit verschillende materialen

Het grote voordeel van HPL is dat het er jarenlang uit blijft zien als nieuw, maar ook dat het verkrijgbaar is in allerhande kleuren. Van stoer beton tot warm eiken en landelijk wit. Zo is het toepasbaar op ieder interieur.

Kiezen voor Next Step, betekent…

  • Een nieuwe trap binnen een dag
  • Altijd op de hoogte van het proces, van begin tot eind
  • Een trap die onderhoudsvrij en antislip is
  • Keuze uit een uitgebreide collectie
  • Een duurzame trap van HPL
  • Geen rotzooi in huis, we zagen alles buiten

Meer weten? In dit stappenplan ziet u precies hoe een traprenovatie in z’n werk gaat.

Meer informatie?Bel of mail ons

Inspiratie voor uw traprenovatie

Woont u in Noord-Holland en lijkt traprenovatie u wel wat, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Logisch, er zijn namelijk behoorlijk wat keuzes. Bekijk eens hoe de verschillende houtsoorten eruit zien in de huizen waar wij reeds een traprenovatie hebben gedaan..

Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd