• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Een nieuwe trap in jouw huis in Noord-Holland?

Binnen 1 dag een volledig gerenoveerde trap Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Traprenovatie Noord-Holland

Het is vaak het eerste dat je ziet zodra je de voordeur binnenstapt: de trap. En niet alleen jijzelf, ook jouw bezoek zal de trap als eerste aanblik hebben. Dan wil je natuurlijk wel dat die er perfect uit ziet. Daar zijn wij voor!

Wij zitten in Utrecht, maar bieden ook traprenovatie in Noord-Holland en de rest van Nederland. Binnen 1 dag zorgen wij ervoor dat jij een compleet nieuwe entree hebt.

Een duurzame HPL-trap

Een trap gaat jaren mee, tientallen jaren zelfs. Door gebruik te maken van High Pressured Laminate (HPL) in verschillende houtstructuren zorgen wij ervoor dat jouw trap er al die jaren als nieuw uit blijft zien.

HPL is samengesteld uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen. Dat klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk komt het erop neer dat het de trap stoot- en slijtvast maakt. Veel meer dan bijvoorbeeld CPL, dat vaak gebruikt wordt. Door HPL te gebruiken is de trap volledig onderhoudsvrij en slipvrij. Je hebt dus geen antislipstrips nodig die jouw mooie trap ontsieren.

Traprenovatie met FSC®-certificaat

Het hout dat wij gebruiken voor onze trappen heeft een Forest Stewardship Councel (FSC®) certificaat. Dit betekent dat het hout altijd afkomstig is uit bossen die voldoen aan de strenge eisen van het FSC®. Jij hebt dus niet alleen een kwalitatief goede trap, maar ook een milieuvriendelijke.

Ruime keuze uit verschillende materialen

Het grote voordeel van HPL is dat het er jarenlang uit blijft zien als nieuw, maar ook dat het verkrijgbaar is in allerhande kleuren. Van stoer beton tot warm eiken en landelijk wit. Zo is het toepasbaar op ieder interieur.

Kiezen voor Next Step, betekent…

  • Een nieuwe trap binnen een dag
  • Altijd op de hoogte van het proces, van begin tot eind
  • Een trap die onderhoudsvrij en antislip is
  • Keuze uit een uitgebreide collectie
  • Een duurzame trap van HPL
  • Geen rotzooi in huis, we zagen alles buiten

Meer weten? In dit stappenplan zie je precies hoe een traprenovatie in z’n werk gaat.

Meer informatie?Bel of mail ons

Inspiratie voor jouw traprenovatie

Woon je in Noord-Holland en lijkt traprenovatie jou wel wat, maar heb je geen idee waar te beginnen? Logisch, er zijn namelijk behoorlijk wat keuzes. Bekijk eens hoe de verschillende houtsoorten eruit zien in de huizen waar wij reeds een traprenovatie hebben gedaan..

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit