fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd
Traprenovatie Zuid-HollandBinnen één dag een nieuwe trapJa, ik wil een vrijblijvende offerte!

Uw trap toe aan een opknapbeurt?

Is uw trap in Zuid-Holland nodig toe aan vervanging, maar heeft u geen zin om de gehele trap te vervangen? Dan is de traprenovatie van Next Step een goede oplossing! Hiermee wordt uw trap in één dag in een nieuw jasje gestoken. Uw trap wordt beter dan nieuw en sluit helemaal aan op uw interieurwensen!

Overzettreden van HPL

Wanneer wij uw trap renoveren, doen wij dit door middel van overzettreden. Deze treden worden over uw oude treden geplaatst. Deze overzettreden hebben een topkwaliteit doordat ze bekleed zijn met een HPL-toplaag. Deze hogedruklaminaat is keihard en zorgt ervoor dat de trap slijtvast en onderhoudsarm is. Omdat wij iedereen willen verzekeren van deze topkwaliteit geven we daarom ook standaard twintig jaar garantie op de treden.

Passend in elk interieur

Wellicht bent u de uitstraling van uw huidige trap wel helemaal zat en bent u toe aan iets nieuws. Ook dit is een goede reden om een traprenovatie uit te voeren! De basiscollectie van Next Step heeft twaalf prachtige en unieke designs die in ieder interieur passen. Deze variëren van natuurlijke houttinten tot robuuste betonlooks die uw trap in Zuid-Holland weer een totaal nieuwe look geven.

Benieuwd naar alle designs? Bekijk onze collectie.

Collectie

Veilig en onderhoudsarm

In de overzettreden zit een antislipstructuur verwerkt die niet zichtbaar is, maar er wel voor zorgt dat de kans op uitglijden klein wordt. Zo hoeft u geen antislip strips aan te brengen die ten koste van het design gaan. U kunt gerust met sokken de trap op zonder bang te zijn om uit te glijden. Daarnaast zijn de overzettreden onderhoudsarm, vuil afstotend en waterdicht. Ook hoeft u de treden nooit weer te schilderen, want de designs zijn kleurvast.

Uw trap in Zuid-Holland ook opknappen?

Zou u uw trap in Zuid-Holland ook wel een renovatie willen geven? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kan via de website, door ons te bellen of te mailen. Wij maken vervolgens een prijs op maat. Bent u helemaal akkoord? Dan kunnen we gelijk aan de slag. Binnen veertien dagen wordt er een afspraak met u gemaakt voor een renovatie. De monteurs komen bij u langs en nemen de trap onder handen. Om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent, gaan onze monteurs samen met u de trap nog eens bij langs. Dezelfde dag kunt u nog op uw gloednieuwe trap lopen!

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aanAanvragen
Binnen één dag geplaatst
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd