• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Traprenovatie Zuid-Holland

Binnen één dag een nieuwe trap Ja, ik wil een vrijblijvende offerte!

Jouw trap toe aan een opknapbeurt?

Is jouw trap in Zuid-Holland nodig toe aan vervanging, maar heb je geen zin om de gehele trap te vervangen? Dan is de traprenovatie van Next Step een goede oplossing! Hiermee wordt jouw trap in één dag in een nieuw jasje gestoken. Jouw trap wordt beter dan nieuw en sluit helemaal aan op jouw interieurwensen!

Overzettreden van HPL

Wanneer wij jouw trap renoveren, doen wij dit door middel van overzettreden. Deze treden worden over jouw oude treden geplaatst. Deze overzettreden hebben een topkwaliteit doordat ze bekleed zijn met een HPL-toplaag. Deze hogedruklaminaat is keihard en zorgt ervoor dat de trap slijtvast en onderhoudsarm is. Omdat wij iedereen willen verzekeren van deze topkwaliteit geven we daarom ook standaard twintig jaar garantie op de treden.

Passend in elk interieur

Wellicht ben je de uitstraling van jouw huidige trap wel helemaal zat en ben je toe aan iets nieuws. Ook dit is een goede reden om een traprenovatie uit te voeren! De basiscollectie van Next Step heeft twaalf prachtige en unieke designs die in ieder interieur passen. Deze variëren van natuurlijke houttinten tot robuuste betonlooks die jouw trap in Zuid-Holland weer een totaal nieuwe look geven.

Afbeelding -

Benieuwd naar alle designs? Bekijk onze collectie.

Collectie

Veilig en onderhoudsarm

In de overzettreden zit een antislipstructuur verwerkt die niet zichtbaar is, maar er wel voor zorgt dat de kans op uitglijden klein wordt. Zo hoef je geen antislip strips aan te brengen die ten koste van het design gaan. Je kunt gerust met sokken de trap op zonder bang te zijn om uit te glijden. Daarnaast zijn de overzettreden onderhoudsarm, vuil afstotend en waterdicht. Ook hoef je de treden nooit weer te schilderen, want de designs zijn kleurvast.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Jouw trap in Zuid-Holland ook opknappen?

Zou je jouw trap in Zuid-Holland ook wel een renovatie willen geven? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kan via de website, door ons te bellen of te mailen. Wij maken vervolgens een prijs op maat. Ben je helemaal akkoord? Dan kunnen we gelijk aan de slag. Er wordt zo snel mogelijk een afspraak met jou gemaakt voor een renovatie. De monteurs komen bij jou langs en nemen de trap onder handen. Om ervoor te zorgen dat jij helemaal tevreden bent, gaan onze monteurs samen met jou de trap nog eens bij langs. Dezelfde dag kun jij nog op jouw gloednieuwe trap lopen!

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aanAanvragen
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit