• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Landelijke look met Country Oak

Country Oak – Traprenovatie Leeuwarden

In de Friese stad Leeuwarden vond een traprenovatie plaats waarbij het design Country Oak [4164] is gebruikt. Door de rustgevende en mooie houten look past de trap nu perfect binnen het witte interieur van deze woning. Niet alleen de steektrap op de benedenverdieping werd gerenoveerd, ook de trap die naar de zolder leidt werd onderhanden genomen met hetzelfde design.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Design keuze

Country Oak valt met verschillende interieurstijlen te combineren. Een eigentijds ‘eiken jasje’ zorgt ervoor dat de trap echt kwaliteit uitstraalt. Wanneer je deze woning binnenstapt valt het oog gelijk op de rustieke look van deze trap. Maar het fijnste is toch wel dat de trap nu helemaal antislip is en weer voor een lange tijd meegaat. Dat is het gemak van Next Step!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Country Oak [4164]

Country Oak [4164]

Een schitterend houtdecor met duidelijk aanwezige nerven en knoesten. Passend in zowel een landelijk, klassiek als modern interieur. Het hout van elke trede is ecologisch verantwoord en voorzien van een FSC®-label. Met deze trap haal je de natuur in huis. Kies voor een eigentijds ‘eiken jasje’, kies voor kwaliteit en laat de adviseur van Next Step Traprenovatie vrijblijvend langskomen. Zo kun je met eigen ogen zien hoe mooi Country Oak is.

Contact
Benieuwd naar alle kleuren en designs?Bekijk onze volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit