• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Michigan Elm – Traprenovatie Oudehaske

In Oudehaske gaven we een bestaande trap een flinke facelift. Doei jaren zeventig en hallo 2018! Hieronder kun je de metamorfose bekijken.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Wat een transformatie onderging deze trap in Oudehaske! We snapten bij het binnenstappen van deze woning direct waarom de bewoners van dit huis ons hadden benaderd voor de renovatie van hun trap. Het tapijt wat de trap bedekte, was namelijk oubollig en versleten en drukte een stempel op de hele hal.

Een statement met Michigan Elm

Binnen een dag was de trap door de traprenovatie echter compleet getransformeerd tot een strakke, nette trap. Een trap die helemaal past binnen de trends. De mooie donkere houtkleur Michigan Elm maakt van deze trap een prachtige blikvanger. Niet alleen de treden, maar ook de stootborden en vloer werden van dit dessin voorzien. Door te kiezen voor deze donkere kleur over de gehele trap wordt de trap een echt statement. In combinatie met de lichte wangen springt de donkere houtkleur er helemaal uit. Dat is nog eens een mooie binnenkomer!

Door te kiezen voor deze prachtige kleur voor de hele trap heeft de hal een hele luxe uitstraling gekregen. Maar het fijnste is toch wel dat de trap nu helemaal antislip is en weer tientallen jaren meegaat. Dat is het gemak van Next Step!

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Interesse in een traprenovatie met Michigan Elm

Wil je jouw trap renoveren? Bekijk onze volledige collectie of vraag direct een offerte aan.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit