• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Narvic Dock – Traprenovatie Groningen

Narvic Dock – Traprenovatie Groningen

Een veilige trap is super belangrijk maar niet vanzelfsprekend, zo blijkt in Groningen maar weer. De eigenaresse van deze trap was voor onze renovatie namelijk een keer van de trap gevallen. Toen bleek dat ze zwanger was had het stel de doorslaggevende reden gevonden om nu eindelijk de trap aan te pakken. De trap is nu niet alleen veiliger, maar ook veel stijlvoller. Dit dankzij het design Narvic Dock [3243]

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding - Narvic Dock [3243]

Narvic Dock [3243]

De trend van het moment: een betonlook trap. De krachtige, industriële uitstraling van beton staat fantastisch in menig interieur. Wil jij jouw trap ook renoveren in een betonlook stijl? Dan is de kleur Narvic Dock uit onze collectie de beste keuze. Betonlook kun je in elk interieur toepassen. In een strakke, zakelijke ruimte, maar ook in een moderne omgeving.

Lees meer over dit design

Before & After

Wat een verschil hè?

Afbeelding - Favoriete plekje van de kat!

Favoriete plekje van de kat!

Ook kat Willow is blij met de gerenoveerde trap. Voor de traprenovatie zat Willow eigenlijk nooit op de trap, maar sinds de trap is gerenoveerd is het ineens zijn favoriete plekje. Dat snappen wij natuurlijk maar al te goed! Antislip en krasvast, perfect voor een kat.

Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit