• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Noce Romantica - Traprenovatie steektrap Grou

Deze trap staat in de showroom van dit bedrijf. Het bedrijf ging restylen dus de trap kon natuurlijk niet achterwege blijven. Samen met de klant is er gekozen voor een traprenovatie van de traptreden. De overige onderdelen van de steektrap zijn opnieuw in de verf gezet. De kleur is samen met de architect uitgezocht en past goed bij de rest van het nieuw interieur.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2
Afbeelding -

"Jouw showroom en trap zijn ook toe aan een make-over?"

Ook zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres. Blader door onze collectie of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij starten graag samen een mooi project met jou.

Ontdek onze volledige collectie
Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Projectinformatie

Deze steektrap staat in een druk bezochte showroom van een handelsonderneming in Grou. Er is gekozen voor een renovatie van alleen de traptreden. De open trap is alleen aan de bovenzijde bekleed, dit is een voordeligere optie en vaak net zo mooi als een volledig omklede trap. De trap is open gelaten zodat de showroom een mooie ruimtelijke blijft houden. De combinatie van de witte trapbomen en spijlen zorgt voor een moderne uitstraling. Omdat de verbouwing snel moest gebeuren is dit project na opdracht binnen een week gerealiseerd! Snel schakelen en tevreden klanten daar houden wij van.

Kleurkeuze

De kleur Noce Romantica (gebaseerd op de houtsoort Amerikaans Noten) is door de architect uitgekozen in samenwerking met Next Step traprenovatie Friesland. De kleur sluit goed aan bij het sfeerbeeld. De showroom moet warmte en klasse uitstralen. Met dit decor is dat helemaal gelukt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Neem contact met ons op
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit