• bg Vanaf twee weken geleverd
  • bg Vaste prijsgarantie
  • bg Betrouwbare kwaliteit

Narvick Dock - Beton traprenovatie Almere

De oude vurenhouten trap in dit huis in Almere was bekleed met vloerbedekking. Zonde, want dit gaf het een ouderlijke look en paste totaal niet bij de rest van het interieur. Wij hebben de vloerbedekking verwijderd en deze vervangen door overzettreden en stoorborden in de kleur Narvick Dock. Daarnaast hebben we het schilderwerk gedaan, zodat dit mooie huis een bijpassende trap had.

Next Step afbeelding - 1
Next Step afbeelding - 2

Projectinformatie

De trap paste totaal niet bij de rest van het interieur. Tijd voor een grote renovatie dus. We hebben het schilderwerk aangepakt en de trap volledig gerenoveerd door er nieuwe stootborden en overzettreden op te zetten. Zo kreeg de trap binnen een dag een compleet nieuwe uitstraling. Eentje die wél past bij de rest van de woning en een goede indruk biedt wanneer men het huis binnenkomt.

Ik wil ook een compleet nieuwe trap! Neem contact op

Kleurkeuze

Samen met de klant hebben we gekozen voor deze betonlook uitstraling, Narvick Dock heet deze kleur. Deze industriële uitstraling past perfect bij het interieur in de rest van de woning, het is dus geen verrassende keuze. Narvick Dock combineert uitstekend met witte details zoals in dit interieur, maar kan ook perfect bij een warme houtsoort. Goed om te weten: deze trap gaat tientallen jaren mee, wel zo fijn!

Afbeelding -

"In beton gegoten"

De kleur beton is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Geef jouw trap een eigentijdse uitstraling met dit prachtige decor! Bekijk onze volledige collectie voor nog meer inspiratie.

Ontdek de volledige collectie
Vanaf twee weken geleverd
Vaste prijsgarantie
Betrouwbare kwaliteit