fbpx
Binnen één dag gereed
Milieuvriendelijk
Gratis LED verlichting
Onderhoudsarm & Antislip
Binnen twee weken geleverd

Sunday Oak - Steektrap traprenovatie Heerenveen

Door Next Step traprenovatie Heerenveen is deze versleten vuren steektrap voorzien van nieuwe traptreden en stootborden. In eerste instantie had de klant gekozen voor enkel een renovatie van de traptreden, maar na overleg met de monteur zijn er diezelfde dag ook nog stootborden geplaatst. Het hele loopvlak is nu onderhoudsvrij en antislip!

"De oude vuren trap was versleten en glad!"

Dagelijks belopen zeven mensen deze trap regelmatig. Na een aantal uitglijders hebben we besloten dat de trap aan een renovatie toe was.
Nu is de trap weer helemaal netjes en veilig dankzij Next Step!

Ontdek de mogelijkheden

Projectinformatie

Deze traprenovatie is uitgevoerd door Next Step traprenovatie Heerenveen. De trap staat in een houtverwerkingsbedrijf en wordt dagelijks veel belopen door de werknemers. De oude vuren trap was versleten en zeer glad. Doordat er gewerkt is met het trede over trede systeem van Next Step is de trap nu weer veilig en onderhoudsvrij.

Kleurkeuze

In dit bedrijfspand wordt veel eiken verwerkt, de meest gewilde houtsoort van dit moment. De keuze voor de kleur Sunday Oak was dan ook een logische! Daarnaast matcht de kleur uitstekend met de grijze trapbomen. Dit geeft een mooie moderne en industriële uitstraling. Sunday Oak is een realistisch decor en is bijna niet te onderscheiden van Europees Eiken. Dit rustige decor heeft geen knoesten en scheuren, vergelijkbaar met foutvrij eikenhout maar dan zonder de nadelen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?Bekijk onze volledige collectie